Glavni » general » Zauzeti bljeskalicu: Pokretanje od desktop flash playera

Zauzeti bljeskalicu: Pokretanje od desktop flash playera

general : Zauzeti bljeskalicu: Pokretanje od desktop flash playera

Dok sam došla do toga, pomislio sam da su Ocupy kampanje strogo usmjerene prema zemljama od strane zabrinutih građana koji žele određene promjene. Pa, zabrinuta grupa pokrenula je kampanju koja je usvojila odluku Adobea da ispusti Flash na mobilnoj platformi. Oni se revoltiraju protiv Adobeovog poteza.

Cilj pokreta je "da svijet omogući deinstaliranje dodataka za Flash Player s njihovih preglednika na stolnim računalima". Pitam se kako je to moguće, u svakom slučaju. Predstavili su svoj manifest:

Flash Player je mrtav. Prošlo je vrijeme. To je lud. Puno se ruši. To zahtijeva stalna ažuriranja sigurnosti. Ne radi na većini mobilnih uređaja. To je fosil koji je preostao iz doba zatvorenih standarda i jednostranog korporacijskog nadzora web tehnologije. Web stranice koje se oslanjaju na Flash predstavljaju potpuno nedosljedan (i često neupotrebljiv) doživljaj za brzo rastuće postotak korisnika koji ne koriste stolni preglednik. On uvodi neke zastrašujuće sigurnosne i privatne probleme putem Flash kolačića. Bljesak čini web manje dostupnim. U ovom trenutku zadržava internet.

Zanimljivo, kada sam posjetio web mjesto, web-lokacija je otkrila flash player na svom pregledniku i dala upute o tome kako ga deinstalirati. Također su dali nekoliko savjeta o tome kako svatko može raditi bez flash playera.

Pa, što mislite o ovoj vrsti kampanje? Hoćete li deinstalirati Flash Player na računalu? izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar