Glavni » general » Jedan od razloga zašto poduzetnici ne uspiju?

Jedan od razloga zašto poduzetnici ne uspiju?

general : Jedan od razloga zašto poduzetnici ne uspiju?

Došao sam preko članka jutros da je tako mjesto na koje sam samo morati dijeliti. Ne; broj jedan od razloga zašto poduzetnici ne uspiju ne bi mogli biti nedostatak fokusa, ili nedostatak dobrih ideja, ili zbog toga što se prebrzo odreknu ili neka od poznatih stvari koje ste čuli. Stvarno sam uvjeren da je odgovor koji ovaj članak pruža. Ovdje je jedan izvadak:

Petar tvrdi da je lažnja lažnja br. 1 zbog čega su poduzetnici propali. Ne zato što vam govorenje laži čini lošu osobu, već zato što vam čin laži vas iz sadašnjosti sprječava da se suočite s onim što se stvarno događa u vašem svijetu. Svaki put kad previše prijavite metrički podatak, podnosi trošak, manje od iskrene prema klijentu ili članu tima, stvaraš lažnu stvarnost i počinjete živjeti u njemu.

Poznajete pravi put da izaberete drugi i tako izgubite kontrolu nad situacijom. Sada, umjesto da se riješite glave problema, morate upravljati razlogom iz laži. Poznajem ljude koji izgledaju kao da su proveli cijelu karijeru napuhati istinu, a zatim se borili za ispunjavanje očekivanja koja su postavili.

Jednostavno rečeno, kad lažemo, stvaramo lažnu stvarnost koju moramo pokušati živjeti. Vrlo kontraproduktivan i vrlo jasan put do neuspjeha. Tvrtka koja se prikazuje na lažnim mjerilima i brojkama sigurna je da ne uspije. Lažiranje možda nije točno brojni razlog zašto poduzetnici ne uspiju, ali kladim se da se približava.

Također čitajte: Andela zapošljava mlade ljude da promijene svijet

Pročitajte cijeli članak, iznenađujuće veliko trošenje pričanja malih lizova.

Preporučeno
Ostavite Komentar