Glavni » general » Aplikacija VOXHD tvrtke Ntel omogućit će vam pozivanje i tekst preko LTE-a

Aplikacija VOXHD tvrtke Ntel omogućit će vam pozivanje i tekst preko LTE-a

general : Aplikacija VOXHD tvrtke Ntel omogućit će vam pozivanje i tekst preko LTE-a

Nigerijski pružatelj mrežnih usluga 4G / LTE upravo je objavio novu aplikaciju za korisnike Android smartphonea. To će omogućiti Ntel pretplatnicima upućivanje poziva i slanje tekstova preko mobilne 4G / LTE mreže. 4G LTE je samo podatak pa pozivi i tekstualne poruke ne mogu se prenijeti na njemu. Zato je aplikacija poput ove bitna za korisnike 4G.

Jedan drugi način na koji se glasovni pozivi mogu prenijeti na mreži 4G LTE je VoLTE. Ali ne podržavaju svi 4G pametni telefoni.

Ntel kaže da će njihova aplikacija VOXHD ponuditi kristalno čiste visoke definicije Voice over LTE (VoLTE) korisnicima, SMS preko LTE-a i druge tradicionalne značajke koje se očekuju od mobilne govorne usluge. To će uvelike ukloniti ograničenja kojima se korisnici suočavaju na mreži s mrežom.

Značajke aplikacije ntel VOXHD

Aplikacija VOXHD bit će kompatibilna s Androidom 4.0 prema gore, a usluga će raditi samo na kompatibilnim nobile SIM karticama. Aplikacija je jednostavna za upotrebu jednostavnim korisničkim sučeljem. Bit će duboko integrirana s kontaktima na telefonu. Trenutačno je dostupan samo korisnicima Androida. IOS verzija je u radovima.

Preuzmite aplikaciju ntel VOXHD iz Trgovine Google Play OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar