Glavni » general » NowNow je jednostavan način slanja i primanja gotovine

NowNow je jednostavan način slanja i primanja gotovine

general : NowNow je jednostavan način slanja i primanja gotovine

Sigurno ste se trčali u situacije kada hitno trebate novac. Hoće li platiti kupnju, kupiti vrijeme emitiranja ili podatke ili obnoviti pretplatu na kabelsku televiziju. NowNow je aplikacija koja vam pomaže u rješavanju ovih situacija samo s pametnim telefonom.

NowNow je E-wallet platforma. To znači da brzo i sigurno obrađuje sve svoje financijske transakcije samo s pametnim telefonom. Sada možete koristiti NowNow platiti račune, kupiti vrijeme emitiranja, kupiti podatke, slati i primati novac, pa čak i zatražiti novac od drugih korisnika. Sve što trebate učiniti je financirati vaš novčanik.

Aplikacija NowNow dizajnirana je kako bi pružila najveću jednostavnost, udobnost i sigurnost u obavljanju transakcija. Nakon instalacije aplikacije, korisnik je dužan unijeti svoj telefonski broj, koji je potvrđen jednokratnom lozinkom. Zatim korisnik može stvoriti profil koji će koristiti za obavljanje svih transakcija. To je brzo i jednostavno.

Jedna zanimljiva značajka platforme je opcija za povrat novca. Nakon izvršene transakcije korisniku se nude kuponi. To se može otkupiti kod odgovarajućih dobavljača, poput eaterijala, trgovačkih centara i sl. Do sada sam vidio kupone za odabrane grane Magrellosa, Eatrita, Dvaput kao Nice i Pizza House.

Aplikacija NowNow dostupna je za preuzimanje na Trgovini Google Play.

Preporučeno
Ostavite Komentar