Glavni » general » Sada govorite ... ali to je samo o razgovoru?

Sada govorite ... ali to je samo o razgovoru?

general : Sada govorite ... ali to je samo o razgovoru?

Ovaj članak je informiran medijskim ratom između novog GSM sudionika, Etisalata čiji je rally cry "Sada govorite", a MTN koji je pokrenuo novu medijsku kampanju s jahačem, "Mnogo više od razgovora". Očito je ovo MTN odgovor na Etisalat.

I MTN ima točku, moram priznati. Da; Trenutno, Etisalat ima jednu od najnižih glasovnih tarifa na tržištu. Kažem "jedan od najnižih", jer u stvarnosti Zain ima najnižu ponudu pretplatnika 39kobo u sekundi na pozive unutar zapadne regije.

Kao takav, Etisalatov 40 kobo u sekundi Homezoneov posao dolazi u neposrednoj blizini. Ipak, nije riječ o razgovoru. MTN-ova medijska zvijezda među ostalima otkriva trenutačno nenadmašne podatkovne usluge Y'ellow mreže.

MTN 3.5G videokamera, besplatni mobilni internet, 3.5G podatkovna kartica, Besplatni ponoćni pozivi (kao i kod 10 minuta u Etisalatu u istom satu), nalaze se među kartama koje MTN stavlja na stol.

Mnogo je zabave gledati, a najbolje od svega, pobjednik je pretplatnik. Etisalat neće pobijediti. Ni Zain niti Glo. Mi, krajnji korisnici, zadnji će se smijati. Iako nisam prorok, uvjeravam vas da to možete preuzeti u banku.

Preporučeno
Ostavite Komentar