Glavni » general » Sada možete priuštiti bilo koji telefon koji želite

Sada možete priuštiti bilo koji telefon koji želite

general : Sada možete priuštiti bilo koji telefon koji želite

Nekoliko mjeseci prije, napravili smo članak koji vas pita koji telefon želite ako cijena nije problem. Vaši su odgovori pokazali da postoji doista tržišna prilika koju možemo ispuniti. I upravo to radimo sada.

Mobilnost Nigerija je stigla do tanjura kako bi vam olakšala da telefonima sanjate putem našeg novog proizvoda pod nazivom The Phone Club . Dok smo u posljednje dvije godine ponudili isplatu obroka na maloj razini - i tako smo uspjeli izvući bore u sustavu - sada ga bacamo otvorenim za javnost.

Kako radi
U osnovi se pridružite našem klubu (postoji naknada za registraciju / obradu). Kada završimo s obradom vaše aplikacije (7 dana), spremni ste za kupnju telefona na osnovu obroka.

Polovica troškova ciljnog telefona potrebno je kao polog, a saldo se može rasporediti za najviše šest (6) mjeseci. Voljeli bismo vam dati dulji period ponovnog plaćanja, ali mislimo da je najbolje zadržati stvari na ovaj način za sada. S vremenom ćemo proširiti plan plaćanja članovima koji se dokazuju kao zaslužni.

Dobra je vijest da li je vaš iPhone4, Desire, Galaxy S, Blackberry Torch ili N8, vaš san telefon više nije izvan dosega.

Naravno, vrijede uvjeti i odredbe, ali ti pojmovi nisu skriveni. Prijeđite na službenu stranicu VIP članstva za potpune pojedinosti.

Također pročitajte: Zemlja treba super heroj; Muskovo plamenik ne može biti loša ideja
Preporučeno
Ostavite Komentar