Glavni » general » Sada korisnici mobilnih web stranica mogu prenositi i dijeliti datoteke

Sada korisnici mobilnih web stranica mogu prenositi i dijeliti datoteke

general : Sada korisnici mobilnih web stranica mogu prenositi i dijeliti datoteke

Bio sam u posjetu WapReviewu rano ujutro i naletio na novinsku vijest objavljenu od Dennis Bournique o novoj mobilnoj službi za razmjenu datoteka pod nazivom QFS.mobi. Prema Dennisu, QFS.mobi je:

... besplatna usluga hostinga mobilnih datoteka s čistim mobilnim sučeljem, bez vremenskih oznaka i minimalnih oglasa. Omogućuje vam prijenos, host i dijeljenje datoteka (do 10 MB) s mobilnog telefona. Datoteke možete preuzeti bilo tko ili zaštićeni lozinkom.

Nakon prijenosa datoteke dobivate jedinstveni link za preuzimanje i mogućnost dijeljenja veze putem SMS-a ili e-pošte. Datoteke koje se ne preuzima u roku od 30 dana bit će izbrisane.

Možete prenijeti s bilo kojeg telefona čiji preglednik podržava atribut "datoteka" HTML entiteta (što omogućuje pregledavanje funkcionalnosti datoteka). Uključujući iPhone, Windows Mobile, većinu Nokije i Opera Mini, Bolt ili UCWEB (na telefonima s podrškom za JSR 75). Iznenađujuće, pregledavanje datoteke nije podržano ni u jednoj verziji preglednika Android. Zaobilazno rješenje za Android korisnike je da koristite Opera Mini 4.2, ali mislite da moderni open-source, smartphone operativni sustav poput Androida podržava takvu osnovnu html funkciju.

Svaki put kada se datoteka preuzme, njegova je dostupnost produžena za još 30 dana. Datoteke koje se prenose također mogu biti zaštićene lozinkom tako da one nisu dostupne samo za preuzimanje.

Bio sam iznenađen kada sam pročitao da ugrađeni Android preglednik nema pregledavanje funkcionalnosti datoteka. Budući da su svi ovdje u uredu prelijevali preko Samsung Jet-a, učvrstio sam QFS.mobi na svom pregledniku dupina da vidi svoje mogućnosti u tom pogledu.

Također pročitajte: Jesam li pouzdano preporučio Windowsphone iznad drugih OS-a?

Jetov preglednik je porastao na zadatak, a ja sam uspio prenijeti sliku snimljenu ranije s Jetovim 5 megapikselnim fotoaparatom.

Nakon prijenosa, predstavio sam mogućnosti kopiranja veze, slanja SMS-a ili e-pošte. Lijepo.

Evo veze za preuzimanje QFS.mobi za sliku koju sam prenio: //qfs.mobi/f67. Nemojte pokušavati preuzeti ako nemate paket plana. To je više od 2mb datoteke velike, što je proizvod od 5 megapiksela kamera.

Evo nekoliko snimaka zaslona koji prikazuju postupak:

Prijenos datoteke u procesu nakon odabira slike putem ugrađenog upravitelja datoteka tvrtkeJet
Prijenos je dovršen
Nakon prijenosa prikazan je URL veze i prikazane su veze za Kopiranje, SMS ili E-pošta

QFS.mobi svakako je URL oznake za one prigode kada ste izvan i o kojima trebate staviti posebnu sliku ili sliku za prijatelje i / ili poslovne kolege za preuzimanje.

Oprez: Nemojte se prebacivati ​​s velikim datotekama osim ako ste na internetskom planu paketa.

Izvor vijesti: WapReview.mobi

Preporučeno
Ostavite Komentar