Glavni » general » Sada samo o bilo tko može vas stapati na Facebooku

Sada samo o bilo tko može vas stapati na Facebooku

general : Sada samo o bilo tko može vas stapati na Facebooku

Kao da se naša privatnost već nije zanemarivala, stvari su upravo dobile mnogo više instrukcije. Lica Facebooka su web-aplikacija koja vam omogućuje da pristupite profilu profila svakog pojedinog korisnika na Facebooku, redom kojim su se korisnici pridružili Facebooku. Zadana odredišna stranica je živi brojač postojećih Facebook računa.

Nađi prema brzini kojom brojač povećava vrlo zanimljivu. Ljudi se pridružuju Facebooku mikrosekundom!

Klikom na bilo koji dio stranice prikazat će vam se lica unutar tog područja.

Možete se prijaviti i sa svojim Facebookom kako biste saznali koji ste položaj među više od 1, 2 milijarde korisnika Facebooka (i računajući); očito za prava hvalisanja za rano usvajanje.

Za mene, to je tamo gdje uzbuđenje završava. Osim toga, to je samo još jedna intrusion na mojoj privatnosti. Ne osobito mi se sviđa činjenica da svatko može vidjeti moj fotografski profil jesam li s njima prijatelj ili ne.

Stvoritelj nas uvjerava da "ne krše pravila privatnosti na Facebooku jer ne pohranjujemo privatne podatke, sliku i imena". U redu ... ali ne mislim da bi "Facebook" i "privatnost" mogli ikad ići zajedno u istoj rečenici, tako da to jednostavno ne bi imalo smisla. U svakom slučaju, to je jedna stvar koju moram brinuti jer više nisam na Facebooku.

Ako takva stvar piques vaš interes, možete provjeriti app na app.thefacesoffacebook.com

Preporučeno
Ostavite Komentar