Glavni » general » Nije podržano: BlackBerry Bold 9650

Nije podržano: BlackBerry Bold 9650

general : Nije podržano: BlackBerry Bold 9650

Koristi BlackBerry Bold 9650 došao mi je u posjed prošlog tjedna, a prošao mi je netko tko ga je neko vrijeme koristio na mreži Airtel. Mislila sam da je dobra ideja da je implementiram za jedan od mojih projekata. Naravno, Etisalat je moja GSM mreža izbora za BlackBerry Internet Service (BIS). Pa, možda je "bio", jer kao u vrijeme kada sam izašao iz BIS-a prošle godine, njihova je usluga postala malo nepouzdana, slično kao i svaka druga GSM mreža.

U svakom slučaju, prošli petak, upalio sam svoju Etisalat SIM u ovaj pretučen 9650, utovario odgovarajući razgovor i upotrijebio kôd za aktivaciju usluge. Do danas nisam uspio aktivirati BIS. Pomoćnici u Etisalatu su bili na njemu. Odgovarajuća podrška, ali nažalost i dalje nema rezultata.

Isprva su mi rekli da postoji problem s mojom linijom i da su radili na tome. Pa, danas sam nazvao korisničku podršku i nakon nekoliko provjera, dama koja je prisustvovala meni naposljetku mi je rekla da moj uređaj - BlackBerry Bold 9650 - ne podržava mreža pa neće raditi. Prema njezinim riječima, zbog toga nisam mogao do sada aktivirati BIS.

Ne znam što vjerovati: moja linija ima pogrešku ili moj telefon nije podržan. Sada, znam da će neki od vas baciti jabs na mene i reći mene to baciti dvogodišnji relikvija da je Bold 9650. Pa, baboon možda nije baš zgodan, ali majka ga voli. Ostavi me i moj Bold 9650 sam!

Također pročitajte: Apple Watch Serija 4 je mali, ali spektakularan smartwatch

U međuvremenu, vjerojatno ću dati drugu mrežu ako ovaj Etisalat pustolovina ne uspije.

Preporučeno
Ostavite Komentar