Glavni » general » Nokijina Ovi Mail i Chat sada pokreću Yahoo

Nokijina Ovi Mail i Chat sada pokreću Yahoo

general : Nokijina Ovi Mail i Chat sada pokreću Yahoo

Ako ste korisnik usluge Ovi Mail, Nokia je najavio da je usluga sada pokrenuta od strane Yahoo !, a započeo je postupak migracije korisnika e-pošte na novo iskustvo.

S Yahoo! sada se aktiviraju Ovi Mail i Chat, korisnici dobivaju brže i snažnije iskustvo s novim značajkama e-pošte koje poboljšavaju vašu e-poštu. Pored toga, korisnici chata moći će doživjeti Chat na webu po prvi put! Također, korisnici usluge Ovi za poštu ili Chat sada mogu koristiti svoj račun Nokia ili Ovi za prijavu na druge Yahoo! usluge poput Yahoo! Vijesti ili financije.

Pošta powered by Yahoo! već se izvodi i odmah možete početi koristiti ažurirano web iskustvo na //mail.ovi.com. Iako odmah možete koristiti sve nove funkcije, možete primijetiti da odmah ne vidite sve poruke e-pošte ili kontakte. Nokia vas, međutim, uvjerava da su svi vaši podaci sigurni. Razlog zbog kojeg još nećete vidjeti je zbog činjenice da migracija može potrajati i do nekoliko tjedana.

Moći ćete slati i primati e-poštu i potpuno iskoristiti novo iskustvo, ali može proći nekoliko dana da biste vidjeli sve svoje stare e-poruke, popise kontakata ili postavke računa. Primit ćete e-poštu od Nokia nakon što se vaši podaci potpuno prebace na Yahoo !.

Ako još niste prihvatili Uvjete pružanja usluge, nije prekasno. Samo idite na //mail.ovi.com i prihvatite. Imate 90 dana nakon početka migracije 6. travnja 2011. kako biste povukli e-poštu i podatke o kontaktima u novo iskustvo. Nakon tih 90 dana možete se i dalje pridružiti, iako bez prednosti prethodnih podataka.

Također pročitajte: Recenzenti telefona: Nema mračne tajne za gospodara Mo

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar