Glavni » general » Nokia, još uvijek ste u krivu s ažuriranjem Anna

Nokia, još uvijek ste u krivu s ažuriranjem Anna

general : Nokia, još uvijek ste u krivu s ažuriranjem Anna

Draga Nokia,

Malo uvođenje može biti u redu, tako da možete shvatiti poziciju iz koje pišem.

Bio sam lojalni Nokia kupac za veći dio mobilnog života. Od preko 60 mobilnih uređaja koje sam koristio, više od 30 su Nokia. Konkretnije, već godinama bio sam Symbian pametni telefon. Oglasio sam se "Symbian Inside". Zapravo, vjerujem da sam izumio taj izraz.

Ne samo Symbian. Zadržao sam vjeru s baštinom Communicator. Koristio sam 9210i. Tada je 9500. Prebacio 9300 i dobio E90 previše kada je izašao. Ja sam trenutno vlasnik E7, koji je usput dragi dar od vas (barem operacije u Zapadnoj Africi). Oh, kupio bih E7 čak i ako me nisi poslao. Ja sam toliko obožavatelj Symbian Communicators.

Vidite, mi smo dragi prijatelji. Zato vam moram reći istinu: pogrešno ste uz pomoć ažuriranja Symbian Anna firmwarea.

Ukratko, zamislite milijune lojalista koji su izašli i kupili Nokia N8, C7 ili E7 sve gledajući one online videozapise Anna ili zavidjevši svoje prijatelje koji su upravo stigli na zabavu s E6 ili X7 dok uživaju i pokažu Anna nove značajke.

Zamislite i korisnike tih starijih Symbian ^ 3 uređaja koji još uvijek upotrebljavaju vrlo sposoban, ali spor i pregledan preglednik, a mnogo stariji korisnici Symbian S60 v3 i v5 već uživaju u novijoj Annaovoj preglednici na svojim uređajima.

Najgori dio je da se novi uređaji C7, N8 i E7 sada isporučuju s Anom na njima. Dakle, neki tip danas kupuje N8 i ima Anna, a oni koji su ga kupili prije 4 mjeseca - oni koji su vas držali do posla - još uvijek su zaglavljeni na S ^ 3?

Također pročitajte: Apple za pokretanje Ne ometaj dok vozite značajku

Zašto se čini da voliš nered s vašim najodanijim glavama korisnika na ovaj način?

Gdje pokušavate prodati više novih uređaja? Ako je tako, loše kretanje. Ne bi li bilo bolje ažurirati postojeće Symbian ^ 3 uređaje s Ani, a zatim korisnici tih ažuriranih postojećih uređaja mogu dostaviti snažne preporuke i preporuke usmene predaje?

Zamislite bezbroj blogera, radnika, rukovoditelja i gejeva koji bi vam učinili besplatnu dodatnu javnost ako samo Anna dođe na svoje uređaje prije.

Postoje oni koji su pronašli hack za Anna na N8. Imam i N8 (opet, još jedan vrhunski dar od vas), ali Lawd zna da ne želim poništiti moje jamstvo ili riskirati zidanje pomoću hacka.

Dragi prijatelju, ne znam što mislite, ali ovo je sve u redu. Tražite od nas vlasnika N8, C7 i E7 da pričekaju do "kraja kolovoza" za Anna? Znate li kako je vječno daleko to? Osim toga, uz vašu evidenciju odgođenih ažuriranja, EDD može značiti i "rujan završava". Nije značilo zločin.

Nadam se da ne implementirate tu istu strategiju koja troši fanove za nadolazeće WindowsPhone uređaje. To bi značilo da se nije puno promijenilo.

U međuvremenu, rečeno je da ptica u ruci vrijedi dva u grmu. U potrošačima govoriti, to bi značilo da bilo koji dostupan telefon i / ili platforma vrijedi bilo koje dvije nadolazeće one. Danas mi je dosadno. Dosadno krut. A moje oči gledaju na ponudu vaših konkurenata, a one su u ruci sada. Anna je još uvijek u grmu za većinu Symian ^ 3 korisnika.

Također pročitajte: Alcatel Orange Klif Specifikacije

Vaša je krivica ako još neki od vaših obožavatelja prijeđu kao što su mnogi drugi učinili u novije vrijeme. Ipak, volim svoju Symbian, ali sumnjam da očajnički pokušavate otuđiti mene i mnoge druge koji žive na vrhu mobilne tehnologije.

PS: Molim vas, riješite se tih EDoF fotoaparata u svojem vrhunskom i visokom rasponu. EDoF kamere svibanj imati svoje zasluge za zajedničko korištenje korisnika, ali za geeky, high-flying, vrhunski tipovi koji razmetati na high end uređaje, one newfangled kamere su kiseli okus u ustima. Auto-fokus molim!

Ovo je pismo već predugo, ali ako vam prijatelj neće vam reći istinu, morate pronaći nove prijatelje.

Ostajem vaš prijatelj i odan fan (čak i ako je malo frustriran upravo sada),

Mister Mobility

Preporučeno
Ostavite Komentar