Glavni » general » Nokia XL Dual SIM fotografije i prva pojavljivanja

Nokia XL Dual SIM fotografije i prva pojavljivanja

general : Nokia XL Dual SIM fotografije i prva pojavljivanja

Nokia XL je veći brat Nokia X. Dok je platforma X Software izgrađena na Androidu, X nije pametni telefon za Android jer vjerojatno znate. Međutim, to je sposoban telefon koji zadovoljava potrebe određenih korisnika.

Jedinica Nokia XL koja imamo ovdje je narančasta boja. Mislim da izgleda bolje nego crno ili zeleno, ali hej, preferencije boja posve su subjektivne.

Prvi šok za mene bio je veličina XL. Iz bilo kojeg razloga, nisam očekivao da će to biti tako velika - tada sam se sjetio da ima 5-inčni zaslon. To je granični phablet teritorij. Sljedeća je stvar bila težina. XL je prilično težak na 190g. Evo metak XL spojenog između 5-inčnog Huawei Honor 3C i 5, 5-inčnog TECNO R7:

Verzija 1.1.2.20 platforme softvera Nokia X koja se isporučuje temelji se na Android OS-u, v4.1.2 (Jelly Bean). Provjerio sam, a trenutno nema dostupnih dodatnih ažuriranja.

Što se tiče specifikacija, evo što se razlikuje od Nokia X:

  • veći 5 "IPS LCD kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, (187 ppi)
  • veći 768 MB RAM-a
  • bolji 5 MP, 2592 x 1944 piksela, automatsko fokusiranje s LED bljeskalicom
  • fotoaparat s prednjom stranom
  • veća Li-Ion baterija od 2000 mAh

XL je pogonjen istim procesorom od 1, 0 GHz s dvojezgrenim procesorom kao što je X. Od 4 GB interne pohrane, samo 1, 2 GB dostupan je korisniku, pa ćete sigurno trebati microSD karticu.

Nokia XL izgleda da nije tromniji od X, koji je bio strah od moje, dajući mu veći zaslon, isti procesor i samo dodatnih 256 MB RAM-a. Pikseli za prikaz međusobno su isti, pa ne guraju više piksela od X. U smislu sirovih mjerila, ovdje je kako XL rezultate pokraj X:

Također pročitajte: Nigerija: Plava je za TECNO; Crveni je za Huaweija
Nokia XNokia XL
AnTuTu: 7, 534AnTuTu: 7, 395
Kvadrant: 2, 779Kvadrant: 2.951

Uglavnom gledamo na bliski poziv.


Stražnja kamera od 5 megapiksela prilično je dobra. S njom sam jučer snimio nekoliko snimaka i to je donio vrlo dobre rezultate. Možeš očekivati ​​i uzorak fotografija od mene uskoro.

Instalirao sam nekoliko aplikacija za brigu o bitnim potrebama, uključujući CardDav za sinkronizaciju Google kontakata. Instaliram više od Trgovine i 1Mobile tržišta (moja preferirana trgovina Android aplikacija treće strane).

Slobodno postavite pitanja koja imate u nastavku. Moje konačne misli će biti spremne za nekoliko dana i volio bih odgovoriti na što je moguće više pitanja. U međuvremenu, ako vam je potrebna pomoć pri korištenju vašeg Nokia X ili XL, pogledajte pet članaka u našim arhivama X datoteka.

Preporučeno
Ostavite Komentar