Glavni » general » Vlasnici serije Nokia X dobili su novo ažuriranje

Vlasnici serije Nokia X dobili su novo ažuriranje

general : Vlasnici serije Nokia X dobili su novo ažuriranje

Nokia je najavio da će vlasnici Nokia X, Nokia X + i Nokia XL dobiti neke vrste ažuriranja softvera koji uključuju nove značajke i poboljšanja iz originalnog v2.0. Sada možete provjeriti koji se aplikacija izvodi pomoću novog Prebacivača aplikacija koji je izvorno dostupan na X2.

Jednostavno možete odabrati tu značajku tako što prijeđite prstom prema dolje na vrhu zaslona i kliknite ikonu prebacivanja aplikacije. Zatim kliknite bilo koju aplikaciju koju želite prebaciti ili jednostavno pritisnite simbol X da biste zatvorili aplikaciju.

Više usluga tvrtke Microsoft integrirano je u novo ažuriranje kao što su OneNote, OneDrive i Outlook. Uz Outlook možete otvoriti više računa i primati push obavijesti i kontakt / kalendar sinkronizaciju. A možete odmah dobiti svoje OneNote prijenosnike spremljene na našem OneDrive računu pomoću OneNote mobilnog telefona.

Također ste dobili novu poboljšanu Nokia trgovinu koja integrira ostale trgovine aplikacija treće strane kako biste mogli istražiti svu aplikaciju na jednom mjestu. Uključili su i novi widget za prepoznavanje aplikacija za aplikacije.

Nova ažuriranja serije Nokia bit će dostupna kao ažuriranje OTA (nad zrakom), tako da pričekate da ga preuzmete ili ručno provjerite ažuriranje tako da odete na postavke> O telefonu> Ažuriranje sustava> Provjeri sada.

Možete kliknuti ovdje za više pojedinosti o ažuriranju i kako instalirati. Također imajte na umu da će to biti zadnja verzija serije Nokia X, budući da će daljnja proizvodnja Nokia X telefona biti pretvorena u Windows telefone.

Također pročitajte: Skype for Symbian sada podržava nove Symbian telefone i uključuje poboljšanu kvalitetu poziva

Izvor: Nokia razgovori

Preporučeno
Ostavite Komentar