Glavni » general » Nokia X pitches techies protiv ne-techies

Nokia X pitches techies protiv ne-techies

general : Nokia X pitches techies protiv ne-techies

Iako nisam bio u mogućnosti podijeliti ništa o Nokiji X s bilo kim jer je pred-prodajna jedinica, a ne konačna verzija na tržištu, to što je sa mnom izazvalo mnogo rasprava. Dok sam se pripremio za vraćanje na tvorničke postavke i poslati ga ujutro (sada je na putu), razmišljala sam o raznim zanimljivim odgovorima različitih ljudi koje sam čuo od ponedjeljka, iako još trebaju vidjeti ili rukovati jednom. No čini se da je Nokia XI podijelio ljude preko jasnih crta.

Moja osobna zapažanja su da su techies uglavnom neimpresionirane vijestima o Nokia X, dok su ne-techies općenito ekstatični i ne mogu čekati da ih dobijete. To je općenito. Siguran sam da postoje iznimke od pravila. Sam tweeted ovo promatranje i Zuma odgovorio da izrazite sporazum:

Pravi! RT @Mister_Mobility: Osobno promatranje: Techies su uglavnom neuobičajene vijestima o Nokia X. Ne-techies općenito su ekstatični.

- Zuma (@spacyzuma) 27. veljače 2014

No, tada su tehničari općenito bili snobi proračunskih uređaja pa nema nikakvih iznenađenja. Ili su techies samo razočarani što je još jednom, Nokia nije kuhala vrstu obroka koju bi voljeli jesti.

Preporučeno
Ostavite Komentar