Glavni » general » Nokia će prodrijeti u nova tržišta - CEO

Nokia će prodrijeti u nova tržišta - CEO

general : Nokia će prodrijeti u nova tržišta - CEO

Predsjednik i izvršni direktor tvrtke Nokia Corporation Stephen Elop izjavio je kako je nova strategija pametnog telefona tvrtke Nokia katalizator koji će pomoći mobilnom divu prodornom na američko tržište i druga tržišta gdje Nokia nije dominantan igrač. Stephen Elop je govorio u Dubaiju tijekom medijskog okruglog stola s novinarima koji su privukli preko Bliskog istoka i Afrike. Rekao je da je sve stavljeno na mjesto kako bi se osiguralo da Nokia Windows Telefon daje potrošačima ugodan doživljaj. Međutim, nije bio poseban kada potrošači širom svijeta očekuju službeno puštanje na pametni telefon. Gospodin Elop je objavio da će se prioritetna tržišta smatrati najprije prije drugih tržišta.

Na Ovi trgovini koja je nokijina vlasnička platforma za aplikacije, igre, navigaciju i ostale usluge, gospodin Elop je ustvrdio kako platforma ne bi bila odbačena zbog pojave Nokia telefona u sustavu Windows. Gospodin Elop je također pružio uvid da će low-end uređaji izgrađeni na Symbianu nastaviti komplimentirati strategiju smartphonea. Nokia dominira globalnim svjetskim tržištem mobilnih telefona, ali je sada izazivač u kategoriji smartphone uređaja

Nokia CEO izjavio je kako je vrlo zadovoljan doprinosom tržišta Bliskog istoka i Afrike na sveukupnu korporativnu izvedbu tvrtke Nokia. Rekao je da će takav doprinos biti usklađen s odgovarajućom investicijom.

G. Elop je bio vrlo optimističan glede izgleda Nokie u globalnoj mobilnoj industriji. On je izjavio da je dobio ogromnu potporu i dobru volju od partnera, telekom operatora, potrošača i osoblja nokia u svojoj želji da razvije novi strateški smjer za mobilni div.

Nokia je svjetski proizvođač mobilnih uređaja po tržišnom udjelu. Osim svog vodećeg statusa kao proizvođača uređaja, Nokia je brzo postati vodeći pružatelj rješenja u konvergentnim internetskim i komunikacijskim industrijama koje pružaju internetske usluge koje omogućuju korisnicima da doživljavaju medije, poruke, karte i igre. Nedavno je pokrenula Nokia E7, koja se smatra jednim od najpametnijih telefona na Nokia stabilizaciji.

Također pročitajte: Kako nadjačati Android smartphone uređaje i povećati brzinu procesora

Osagie Ogunbor
Voditeljica komunikacija
Nokia Zapadna Afrika

Preporučeno
Ostavite Komentar