Glavni » general » Nokia West Africa partneri MobilityNigeria

Nokia West Africa partneri MobilityNigeria

general : Nokia West Africa partneri MobilityNigeria

Nokia Zapadna Afrika iskorištava dostupnost tvrtke MobilityNigeria kako bi privukla ciljnu publiku u Nigeriji i šire. Ovo partnerstvo će vidjeti stvaranje posebnog odjeljka na web stranici Mobility Nigerija (nazvanu "Nokia Rave").

To će omogućiti Nokiau da pusti vijesti, informacije i podršku svojim nadmoćnim korisnicima diljem zemlje i izvan njega upravo ovdje na Mobility.com.ng. Nokia će također ponuditi promo s vremena na vrijeme preko Nokia Ravea.

Nokia je daleko najveći tržišni udio oba značajka telefona i smartphonea na nigerijskom mobilnom tržištu i žele se konsolidirati na toj jakoj poziciji. Nokijina predanost razvoju mobilnog ekosustava u Nigeriji vidjela je mobilni div kako se angažirao korisnike i programere na različite načine posljednjih nekoliko mjeseci.

Nokia je bio i prvi proizvođač mobilnih uređaja kako bi pozitivno reagirao na poziv tvrtke MobilityNigeria za mobilne robne marke, preprodavače i maloprodaju kako bi pružio zajmove za pregled ovdje na Mobility.com.ng. Finska tvrtka je već nadmašila očekivanja donošenjem dva vrhunska uređaja Symbian, Nokia N8 i Nokia E7, na pregled.

Prošli tjedan, u telefonskom razgovoru s Yomi Adegboye, izdavačem Mobility Nigeria, voditeljica komunikacija tvrtke Nokia West Africa upozorila je da bi Nokia također volio da Nokia E7 bude dostupan za predbilježbu putem web stranice MobilityNigeria. Yomi je postao ponosan vlasnik potpuno novog E7 prošlog tjedna, zahvaljujući Nokia, što ga čini jednim od prvih pojedinaca u zemlji koji posjeduju glavni uređaj.

Preporučeno
Ostavite Komentar