Glavni » general » Nokia S40 - strašna značajka telefonske platforme

Nokia S40 - strašna značajka telefonske platforme

general : Nokia S40 - strašna značajka telefonske platforme

Živimo u svijetu u kojem hiper i vidljivost platformi za pametne telefone vodi gotovo sve, uključujući aktivnost razvojnih programera. Ako to nije platforma za pametne telefone, mnogi programeri to čak neće ni dodirnuti s polom od 100 stopa. Sada zamislite ne-smartphone platformu koja nastavlja dobivanje neke ljubavi od glavnih razvojnih programera.

Razgovarao sam s prijateljem i mislio sam je pitati s kojom mobilnom s kojom je razgovarala. Odgovorila je da je to Nokia 201. Ovdje je razgovarala preko Facebooka na GPRS / EDGE vezi. Ali to nije bilo samo. Nešto kasnije, kada je FB chat frustrirajući zbog problema s mrežom, pitala me je li koristila WhatsApp, s jahačem kojeg joj je prijatelj spomenuo. za nekoliko minuta preuzela aplikaciju WhatsApp za S40 i napustili smo Facebook. Iako postoje brojne aplikacije koje možda neće dobiti službenu podršku za platformu Nokia S40, da će Facebook, Twitter i WhatsApp platiti pozornost i da službene aplikacije za platformu govore količine. Pakao, postoje pametne platforme bez ikakve službe podrške ovih ključnih društvenih brandova!

Nokia je trenutno proizvođač broj dva na platformi, a njegova platforma S40 (koja uključuje asortiman Asha) čini veliku većinu svojih tržišnih udjela. Mobilni svijet migrira u svijet pametnih telefona, a Nokia to zna. To je razlog zašto se energija i fokus stavljaju u svoje Lumia pametne telefone. No, zbog toga što je tržište koje platforma S40 zadovoljava je tako velika i održiva, vjerujem da je izbor tvrtke Nokia da nastavi gurati platformu S40 na tržištu je zvuk. Zasada je dobro. Nijedna platforma za telefonske značajke nikada neće dobiti vrstu podrške koju Android ili iOS dobivaju, no ne može se svađati protiv rezultata - kada na Androidu, iOS-u, BlackBerryu i Windows Phoneu vidite S40 na službenim stranicama za preuzimanje ključnih aplikacija kao što su Twitter, WhatsApp i Facebook, ta platforma nije guranje. To je jedina značajka telefonska platforma tako navedena.

Također pročitajte: Microsoft Surface tablete osvajaju protiv ipad i drugih

To je zato što Nokia S40 ostaje najveća svjetska značajka telefonske platforme daleko. Niti jedan drugi ne dolazi u obzir kod brojeva Iako je low-cost Android smartphone počeo prodrijeti na svoj teritorij, nadamo se da ćemo vidjeti kako Nokia namjerava braniti snažno zadržavanje koje ima na proračunskom segmentu telefona. Već smo vidjeli neke nove pametne telefone sa sustavom Windows Phone 8 na novim niskim cijenama od proizvođača Finish, ali još uvijek nisu na mjestu gdje mogu biti održiva konkurencija za najjeftinije Android pametne telefone. Nokia mora pronaći način da kannibalizira tržište S40 po sebi prije nego što drugi to učine. Imajte na umu da je Nokia kupila Smarterphone u studenom 2011.? Smarterphone je bila mala norveška tvrtka koja je imala operativni sustav osmišljen za više osnovnih mobitela. Već smo vidjeli novi korisničko sučelje za S40 na Nokijini Asha asortiman, i izgleda dobro. Ako bi Nokia dodala neki oblik više zadataka i nekoliko drugih korisnih značajki, S40 bi mogao biti spreman za pridruživanje redovima platformi za pametne telefone i biti još uvjerljiviji u današnjem mobilnom svijetu.

Jednog dana, osim ako S40 brzo i znatno evoluira, bit će poslan na čitanje samo na stranicama povijesti. Za sada je to zastrašujuća značajka telefonske platforme koja se nalazi na popisu uz moćnije platforme za pametne telefone. To nije značajan podvig.

Preporučeno
Ostavite Komentar