Glavni » general » Nokia Series 30+, Series 40 i Asha još uvijek ne odlaze

Nokia Series 30+, Series 40 i Asha još uvijek ne odlaze

general : Nokia Series 30+, Series 40 i Asha još uvijek ne odlaze

Opera i Microsoft jučer su potpisali sporazum o korištenju programa Opera Mini kao zadanog web preglednika za postojeće Microsoftove telefone i Asha telefone. Ovo pokriva softverske platforme Series 30+, Series 40 i Asha. Nokia i Opera imaju dugu povijest zajedno od dana Communicators. Nokia 9500 Communicator ima preglednik Opera kao zadani web preglednik. Ali, odmaknem se. Ako ste bili iznenađeni vijestima o jučerašnjem sporazumu između Microsofta i Opera, sada očistimo zrak.

Prije nekoliko dana nakon pokretanja Nokia 130, znatiželjan zašto Microsoft nastavlja s pokretanjem telefona serije 30+ nakon što je navodno objavio prekid Nokijinih telefonskih značajki i X raspona, razgovarao sam s predstavnicima Microsoft Nigerije kako bih postavio pitanja. Njegov je odgovor bio da je bilo puno siromašnog novinarstva i izvješćivanja koje se događa s ljudima koji čitaju stvari u izjave Microsoftovog CEO-a. Pojasnio je da Nokia telefoni s značajkama još nisu na sječivo.

Evo opet izjava:

"Planiramo odmah započeti ramping aktivnosti angažmana za razvojne programere koji se odnose na aplikacije Nokia X, Asha i Series 40 te podršku za pomak na način održavanja. Predani smo podržavanju naših postojećih kupaca mobilnih telefona i osigurat ćemo pravilno funkcioniranje tijekom planiranog kontroliranog isključivanja usluga tijekom idućih 18 mjeseci. "

Zaboravite ono što ste čuli od bilo kojeg drugog mjesta. Kako se ta izjava čita? Po mom mišljenju, ako ulažete podršku platformi za razvojne programere, ubijate platformu.

U svakom slučaju, kako kaže ranije izjava, Rich Bernardo, šef nasljeđa tvrtke Phones, Microsoft je potvrdio da će Microsoft i dalje proizvoditi značajke i Asha uređaje u javnoj izjavi jučer:

"I dalje prodajemo i podržavamo klasične prve i značajne telefone, kao i aseov asortiman, koji su dobro nastupali s milijunima ljudi koji žele nova mobilna iskustva na nižim cijenama. Ugovor s Operaom omogućit će nam pružanje kontinuiteta usluge pri prelasku s Xpress Browsera na Opera Mini. "

Dakle, jasno da Microsoft ne isključuje sve koji su povezani s tvrtkom Nokia. Samo se oslobađaju X-lanca. Ili rade kontrolu štete. Što god. Vijest da je Microsoft i dalje će proizvoditi telefone značajka je velika vijest ipak. Kao što sam već rekao, bacanje Nokijine telefonske baze značajki bilo bi sasvim glupo. Ta baza zadržala je Nokia živim dok se gradila na Windows Phoneu. I ta je baza još uvijek vrlo jaka i održiva.

Također pročitajte: Microsoft predstavio Windows Phone 7 Series
Preporučeno
Ostavite Komentar