Glavni » general » Preuzimanja Nokije Ovi Store pogodile su 3 milijuna dnevno, budući da podrška za razvojne programere raste

Preuzimanja Nokije Ovi Store pogodile su 3 milijuna dnevno, budući da podrška za razvojne programere raste

general : Preuzimanja Nokije Ovi Store pogodile su 3 milijuna dnevno, budući da podrška za razvojne programere raste

Nokia je najavio da je njegova Ovi Store dosegla 3 milijuna preuzimanja dnevno, što je prekretnica potaknuta globalnom potražnjom i nedavnim ažuriranjem koje korisnicima novog Symbian pametnog telefona korisnicima omogućava prijateljski izgled i dojam, kao i sve više popularnih aplikacija i igara.

Zainteresiranost za razvojne programere na platformi Symbian također je porasla s više od 400 tisuća novih programera koji su se priključili Forumu Nokia u proteklih 12 mjeseci.

"Ovi Store je na snažnoj putanji potaknut novim aplikacijama i igrama iz sve većeg broja partnera i više od 250.000 novih potrošača koji se prijavljuju za Ovi svaki dan", izjavio je Tero Ojanperä, izvršni potpredsjednik Services, Nokia. "Broj dnevnih preuzimanja povećan je s oko 2 milijuna na 3 milijuna od rujna. Očekujemo da će se naš napredak nastaviti dok smo tek počeli isporučivati ​​naše nove Symbian smartphone uređaje. "

Osobno sam otkrio Ovi trgovinu uvijek iznova, ne samo za preuzimanje besplatnih aplikacija, već i za plaćene aplikacije. Prihvaćene su debitne / kreditne kartice izdane u Nigeriji. Jučer sam kupio JoikuSpot Premium 3.0 na mojoj Nokia N8, i to je bio glatka radnja.

Pročitajte cijelo priopćenje za javnost.

Preporučeno
Ostavite Komentar