Glavni » general » Nokia's HERE Karte dolaze na Android, zahvaljujući Samsungu

Nokia's HERE Karte dolaze na Android, zahvaljujući Samsungu

general : Nokia's HERE Karte dolaze na Android, zahvaljujući Samsungu

Prvo, Samsung je najavio da će Nokia Mapovi OVDJE biti zadana navigacijska aplikacija na svojoj Tizen-powered Gear S. To nije bilo tako iznenađujuće. Ono što je doista veliko iznenađenje jest vijest da HERE Maps dolazi i na Androidov smartphone asortiman Samsung. Android ima Google Karte, pa je taj potez značajan.

Jaka značajka mapa OVDJE je mogućnost korištenja bez internetske veze, kao i pristup glasovnoj navigaciji u oba smjera. OVDJE Maps for Samsung Galaxy telefoni moći će se upariti s Samsung Gear S za sinkronizaciju ruta s pametnim satom.

Za sada, OVDJE Karte za Android bit će isključive za Samsungove Galaxy pametne telefone. Možda će neki drugi Androidovi OEM-ovi razmotriti slične ponude kako bi ih mogli ponuditi OVDJE na svojim uređajima.

Ovi novi razvojni napitci postavljaju pitanje: Što je točno Samsung? Jesu li Koreani postupno smanjuju svoju ovisnost o Googleu? Prvo, oni i jesu Android Wear for Tizen na Gear S, Google Mapovi i tamo, a zatim gurnuti Google Maps stranu na svojim Android smartphone previše. Zaboravite što god Google javno govori o ovome: trenutno ne mogu biti sretni.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar