Glavni » general » Nokia stavlja Nigeriju na kartu; Nokia N8 dostupan je unaprijed

Nokia stavlja Nigeriju na kartu; Nokia N8 dostupan je unaprijed

general : Nokia stavlja Nigeriju na kartu;  Nokia N8 dostupan je unaprijed

Kadgod čitam vijest o proizvođačima mobilnih telefona koji objavljuju nove uređaje, to je pomalo frustrirajuće jer nijedan od tih uređaja nije dostupan predbilježbom iz Nigerije. Ali jako mi je drago što će se sve ovo promijeniti.

Prema današnjem izdanju časopisa The Guardian, Nokia je namjerava objaviti Nokia N8 telefon u Nigeriji, a još je bolja činjenica da se to može unaprijed naručiti odavde. Nokijina voditeljica komunikacija Zapadna Afrika, g. Osagie Ogunbor, izjavila je da će smartphone N8 prvi put biti dostupan premium potrošačima koji predaju narudžbu za N8 online ili u Nokia prodavaonicama. U istoj izjavi Ogunbor, istaknuo je kako će premium kupci Nokia najprije dobiti mobilnu slušalicu prije nego što postanu dostupni općem tržištu.

Rano usvojitelji koji žele vlastiti telefon rano mogu unaprijed naručiti na mreži pomoću svoje ATM kartice na adresi www.quickteller.com/nokian8. Predbilježba N8 postavit će vaš bankovni račun samo za N79, 999.00. Za visoko navedeni uređaj poput N8, to zvuči kao posao!

Uz najnoviju inačicu najnovije Ovi trgovine i besplatne usluge usluge Ovi karte, korisnici GTBank također će moći obavljati gotovo sve svoje bankovne transakcije iz N8.

Nokia N8 je multimedijalni čudovište s značajkama koje uključuju elegantnije Symbian ^ 3 korisničko sučelje, multi-touch podršku i pravi multi-tasking. Ogunbor je također objasnio neke od jedinstvenih osobina mobilne slušalice koju je nazvao "najboljim kamerama na svijetu".

"Nokia N8 vam omogućuje snimanje fotografija visoke kakvoće i snimanje videozapisa visoke kakvoće u vrhunskoj jasnoći s kamkorderom od 12 megapiksela s Carl Zeiss optikom. Možete uređivati ​​fotografije i videozapise na zaslonu i odabrati ih na više načina kako ih podijeliti; prijenos velikih datoteka na vanjski tvrdi disk s USB-u pokretu ili prijenos fotografija na društvene mreže poput Facebooka, Twitter izravno s početnog zaslona. Sve to isporučeno je u robusnom aluminijskom tijelu u rasponu živih boja s realnim staklenim 3, 5 "AMOLED zaslonom" dodao je Ogunbor.

Također pročitajte: Imajte Amazon Božić s besplatnim aplikacijama

Vjerujem da je ovo vrlo dobra vijest. S Nokijom koja ozbiljno prihvaća nigerijsko tržište, drugi proizvođači poput proizvođača Apple ili Android telefona poput HTC-a mogu uskoro imati prisutnost u najpopularnijoj zemlji u Africi. Nokia je pravovremena akcija danas po mom mišljenju je promicatelj više dobrih stvari koje dolaze!

Preporučeno
Ostavite Komentar