Glavni » general » Nokia naglašava program podrške razvojnim programerima lokalnih aplikacija

Nokia naglašava program podrške razvojnim programerima lokalnih aplikacija

general : Nokia naglašava program podrške razvojnim programerima lokalnih aplikacija

Nokia voditelj prodaje rješenja, g. Praveen Shetty je otkrio da je Nokia predan podržavanju lokalnih programera u izgradnji inovativnih aplikacija na svojoj vlasničkoj platformi - Ovi trgovini. Praveen Shetty je govorio u lipanjskom izdanju mjesečnog mobilnog ponedjeljka (MoMo) koji je održan u Lagosu.

Prema njegovim riječima, odluka tvrtke Nokia za podršku razvojnim programerima temelji se na potrebi stvaranja bogatog ekosustava uzbudljivih lokalno izgrađenih aplikacija kako bi odgovaralo potrebama Nigerijanaca. On je otkrio da je prije 2 mjeseca, Nokia organizirala besplatnu trodnevnu obuku za više od 200 razvojnih programera u Nigeriji.

Solutions Manager prodaje negirao je nagađanja da je Nokia na rubu postupnog uklanjanja telefona izgrađenih na Symbian platformi. Prema njegovim riječima, Nokia je zapravo razvila nove Symbian ažuriranja koja su uvelike poboljšala korisničko sučelje većine Nokia telefona. Objavio je da će puno očekivani Windows telefon pogoditi neka tržišta u zadnjem kvartalu ove godine.

Većina sudionika na Mobile Monday sessionu (MoMo) izrazila je zadovoljstvo spremnosti Nokije da iskoristi developere svoje platforme za izgradnju aplikacija za korisnike telefona. Vjeruju da će to ići dug put u smanjenju razine nezaposlenosti u zemlji, jer mladi kreativni razvojeri imaju priliku zaraditi prihod od preuzimanja na Ovi trgovini.

Nokijine nove mogućnosti unovčavanja za programere prilagođene su lokalnim tržištima i uključuju integriranu naplatu operatera sa 112 operatora na 36 tržišta, više od 25 puta više integracija naplate operatera od najbližeg Nokia partnera. Ovi trgovina je vidjela integriranu naplatu operatora za povećanje potrošačkih transakcija do četiri puta, a to, zajedno s beta programima tvrtke Nokia za naplatu putem aplikacije i oglašavanje putem aplikacije, znači više mogućnosti prihoda za programere na Symbianu.

Također pročitajte: Video: "Nemoj se boriti, prebacite se". Hilarious Lumia 1020 komercijalni

Za upite:
www.nokia.com
[email protected]

Osagie Ogunbor
Voditeljica komunikacije
Nokia Zapadna Afrika

Preporučeno
Ostavite Komentar