Glavni » general » Nokia treba zaustaviti izradu S60 3. i 5. izdanja telefona

Nokia treba zaustaviti izradu S60 3. i 5. izdanja telefona

general : Nokia treba zaustaviti izradu S60 3. i 5. izdanja telefona
Nokia E5 radi S60 3rd Edition
U posljednje vrijeme Nokia je imala puno PR noćnih mora - i ja se usuđujem da su svi od njih sami naneseni. U ovom članku želim se usredotočiti na temu njihovog stalnog guranja s telefona s zastarjelim softverom.

Starim softverom mislim Symbian S60 3rd Edition i 5. izdanje. Jesu li te verzije Symbian-a nefunkcionalne? Ne; oni su.

No, oni su zastarjeli u smislu da je nešto već puno bolje - SymbianNext (to je moj generički izraz za Symbian ^ 3, Anna i Belle).

Kada se većina ljudi žali na Symbian, uglavnom to čine sa stanovišta Symbian S60. Pogledajte ovu nedavnu žalbu koja proizlazi iz pregleda aplikacije Facinate za Facebook na Symbian telefonima:

To je ono što mrzim o Noki, tako da moja E5 ne može dobiti ovo ... O, da sam platila 43.000, a ja ne mogu dobiti jednu pristojnu facebook aplikaciju, kad god ih čujem bolje novim symbian dok ostavljajući ostale vanjska strana čini sumnju da ja ponovo će dobiti nokia uređaj. Kada je ovaj telefon izašao da je njen mrtvi, nemojte pogriješiti da ima 600mhz proces i 256 mb ram pa sam prilično siguran da može trčati bolje APSS ... ..

Kao fan nokia, kažem vam da napuštaju svoje telefone kao prerano, sjetite se da će Symbian Carla nt doći do N8, E7, E6 ... E6 kada je izašlo da je njezin zove nt prihvatljiv.

Nokia je vrlo zbunjena ...... A to bi trebalo biti moj zadnji s njima što sam imala. Ps sam kupio E5 siječanj ove godine i marš je već zastario ......... Razgovor s otpadom

Imajte na umu da je izvršena važeća pritužba. No, imajte na umu kako je ova valjana žalba lako miješana s nevažećim mislima.

Također pročitajte: BlackBerry Bold 9790 & Curve 9380 najavio

Nije točno da Nokia napušta svoje telefone rano. Do danas Nokia još uvijek podržava S60 3. i 5. izdanje s nadogradnjama.

Također, imajte na umu da aplikacija na koju se žali nije tvrtka Nokia. Neovisni razvojni programer bio je odgovoran za tu aplikaciju - a odlučio je zanemariti treće izdanje (a mi ga ne možemo kriviti za to, tko želi nastaviti podržavati stari softver kad je novi ovdje i puno bolje?).

Ali ovdje je točka - Nokia je odgovorna za ovaj nered. Tako valjana ili nevažeća, Nokia nastavlja generirati pritužbe od korisnika. Pročitajte: pitanja odnosa s javnošću.

Kako je odgovoran Nokia?

Rekao sam ranije kada je Symbian ^ 3 pokrenut da bi Nokia trebala jednostavno prestati s telefonima sa starijim verzijama Symbian. Na taj način, problemi primjene nespojivosti i fragmentacije mogu se staviti u stranu u najkraćem mogućem roku.

Također, svatko tko je otišao na tržište za Nokiju dobiva najnoviju verziju Symbian OS-a. Prednosti su sve previše jasne. Bez obzira na sve ostale poslovne razloge koji se odnose na nastavak guranja starijih programa, štete su teške i skupe na otvorenom tržištu.

Ali, Ne. Imamo mješavinu trećeg izdanja, 5. izdanja i SymbianNext uređaja. Nažalost, prosječni korisnik ne može prepoznati razliku. Kupuje telefon koji pokreće trogodišnji softver, dobiva ga spaljen i jednostavno vrišti plavim ubojstvom! Isto tako i previše.

Sve najbolje aplikacije nalaze se na najnovijim verzijama Symbian. Uređaji koji imaju starije firmware bit će zanemaren jedan ili drugi način od strane programera. Sve dok Nokia pomiče starije firmware, korisnici će nastaviti vrištati, bez obzira na to je li sav buka valjana.

Također pročitajte: BlackBerry 9360 Curve Review

Vaši komentari i misli!

Preporučeno
Ostavite Komentar