Glavni » general » Nokia N9 - čarobno iskustvo

Nokia N9 - čarobno iskustvo

general : Nokia N9 - čarobno iskustvo


Timi Cantisano je urednik urednika mobilnih fanatika. Napisao je kratki komad koji lijepo prekriva veličanstvenost Nokia N9 i mislim da je vrijedan dijeljenja.

Izvadak:

Prvo iskustvo uređaja je čarobno. Vrijeme se zaustavlja, sve utihne, srce usporava, zadržite dah jer možete osjetiti da je ovaj uređaj dio povijesti. Blago ispupčeni zakrivljeni stakleni zaslon je svijetao i izrazito sjajan, odražavajući sve i nešto slično visoko poliranom dragulju. Boje koje emitira stakleni zaslon su šarene, istinite i nepopustljive u ekstremnim uvjetima osvjetljenja poput sunčeve svjetlosti. Zaslon N9 okružen je crnom aluminijskom školjkom koja je mekana na dodir, čvrsta u gradnji i pozdravlja zaslon dobro zbog svoje matirane završne obrade. Ovaj dizajn, struktura i stil izlučuju dekadenciju i nešto što nedostaje od trenutnih ponuda konkurenata.

Baš kao i impresivna eksterijera OS je sjajan. N9 je drugačiji, ne oslanja se na namjenske gumbe osjetljive na dodir, već se oslanja na trzanje i geste radi postizanja akcija. Često prelaskom s bočne strane, dna i vrha zaslona dobit ćete različite rezultate, što će interakciju s N9 ekstremno fizičkim i intimnim. S vremenom vaše tijelo reagira na odgovarajući način i instinktivno sklizne, a sve dok OS ostaje na miru bez znaka iscrpljenosti. Jednostavno rečeno, OS je brz, lijep i intuitivan. Njegov je savršen primjer stvaranja nečega što je poznato i drugačije.

S jedne strane, tužno je da takvo čarobno iskustvo kao i N9 je također vrsta bus-stopa. Ali, Nokia kaže da će se elementi UI / UX integrirati u neke od njihovih nadolazećih uređaja, pa bismo je mogli vidjeti i kao demonstracijski proizvod.

Također pročitajte: Mister Mobility pregled Airtelovog širokopojasnog modema i usluge 3.75G - 1. dio

Ispričavamo istinu, nema drugog pametnog telefona na tržištu kao što je Nokia N9. Drago mi je sa nebesa da posjedujem i koristim ovu vrlo zapanjujuću kolekcionarsku stavku.

Uživajte u punom članku tvrtke Timi: Nokia N9: Otišao u 60 sekundi.

Preporučeno
Ostavite Komentar