Glavni » general » Nokia N9, E7 klon? (Ažurirano)

Nokia N9, E7 klon? (Ažurirano)

general : Nokia N9, E7 klon?  (Ažurirano)

Video se pojavio na videu mnogih glasovitih N9 smartphonea. Da; da je super-duper smartphone koji je trebao trčanje MeeGo. Znaš kako smo svi čekali MeeGo.

Samo videozapis pokazuje da ovaj uređaj pokreće Symbian Anna. Toliko je očito iz korisničkog sučelja i ikona. Osim ako je MeeGo skinned na ovom uređaju da izgleda kao naša draga gospođa Anna.

Dakle, ovaj uređaj je klizač QWERTY, radi Anna ili Anna-izgled-podjednako-MeeGo i ima 12 megapikselnu kameru s dvostrukom LED bljeskalicom.

Errr .... to zvuči poput E7 s drugačijim fotoaparatom; zar ne? Volimo Nokia ovdje (baš kao i mi Samsung, Sony Ericsson i ostali), ali ponekad ga jednostavno ne razumijemo.

Ažuriranje!
Iako aspekti korisničkog sučelja izgledaju kao Symbian Anna, nekoliko se dotiče ovdje i tamo sigurno utječu na vjeru da je N9 uistinu trčanje MeeGo. Još uvijek ne mislimo da je dobra ideja za Nokia MeeGo korisničko sučelje da izgleda toliko poput Symbian-a. Osim toga, Nokia želi zamijeniti Symbian sa MeeGo-om, u kojem slučaju ćemo napraviti iznimku.

Hvala, Nonso!

Preporučeno
Ostavite Komentar