Glavni » general » Pregled Nokia N8 - USB-on-the-Go

Pregled Nokia N8 - USB-on-the-Go

general : Pregled Nokia N8 - USB-on-the-Go

Danas se pametni telefoni sve više približavaju stvaranju istinske funkcionalnosti poput PC-a. Značajke poput pregledavanja weba, e-pošte, pregleda dokumenata i uređivanja postali su stvari koje smo zreli za naše pametne mobilne telefone.

Jedna od značajki koja jednostavno iznova preispituje pojam "mobilno računalstvo" jest sposobnost priključivanja vanjske USB memorije za pristup, pregled, kopiranje, brisanje i uređivanje datoteka na takvim medijima za pohranu. Pa, budućnost je ovdje. Sada, vaš smartphone može zamijeniti vaše računalo. Pa, to jest ako koristite Nokia N8.

Značajka USB-na-to-go na uređaju Nokia N8 podržava brojne hardverske predmete - bljesak voziti, tipkovnicu, miš i neke vanjske HDD-ove. Nemam dostupnu USB tipkovnicu, tako da nisam to pokušao. Što se tiče ostalih, moja su izvješća u nastavku.

2 GB USB bljesak voziti
Uključio sam USB adapter, a zatim moj 2GB flash pogon. N8 je odmah (i to odmah) otvorio ugrađeni upravitelj datoteka - a tu je bio i moj bljesak voziti (to je pogon označen kao "Yomi 230408" na snimkama zaslona).

Mogao sam otvoriti, uređivati, kopirati, zalijepiti, premjestiti i brisati datoteke bez ikakvih problema. N8 je sve brzao rješavao.

250 GB vanjskog tvrdog diska
Također sam ga dao ići s mojim LG 250GB vanjski HDD.

Evo što sam dobio:

N8 je jednostavno odgovorio: "Spojite USB kabel na uređaj". Nije ga prepoznala. Naravno, Nokia je rekla da neće raditi s vanjskim diskovima koji zahtijevaju električnu energiju iznad određene razine, tako da nema problema.

USB miš
Hoće li ova stvar stvarno funkcionirati s USB mišem? Pogledajte videozapis u nastavku da biste saznali:

Također pročitajte: RLG napadne Nigeriju: otvara tvornicu za skupljanje u državi Osun

Još nešto?
Za udarce, uključio sam iPhone 3GS. Da; obeshrabriti me.

Žao nam je, ali ikona USB na N8 samo je treptala. Nema pogreške. Nema povezanosti.

Zaključci
USB-u-u-pokretu na N8 pruža točno onako kako je Nokia rekla - a onda i neke. Rad bez problema s bljesak voziti da sam testiran, to radi sa USB miš, a ja sam pročitao recenzije koji kažu da radi s USB tipkovnice previše.

Zanimljivo je da je procesor N8 680 MHz radio sve glatko (i ja ću doći do performansi uređaja u drugom dijelu moje serije na N8). Baš kao što kamerifonski rat nije uvijek o megapikselima, očito, CPU rat nije uvijek o GHzs-u.

Sada, mogu nositi svoje računalo zajedno sa mnom gdje god idem. Imate li datoteku na flash pogonu koju želite dati meni? Nema problema; moje mobilno računalo - Nokia N8 - odgovara zadatku.

Postoje oni koji žele odrediti koliko su bliže računalima smartfoni po drugim mjerilima, ali funkcionalnost je i dalje glavni čimbenik u mjerenju. USB u pokretu funkcija čini uređaje poput Nokia N900, a osobito Nokia N8 bliže funkcionalnosti računala od bilo kojeg drugog pametnog telefona na tržištu. Ovo je samo nekoliko godina ispred ostalih. Jednostavan.

Preporučeno
Ostavite Komentar