Glavni » general » Nokia N8 može pregledavati datoteke na Bliskom pogonu na pokretu

Nokia N8 može pregledavati datoteke na Bliskom pogonu na pokretu

general : Nokia N8 može pregledavati datoteke na Bliskom pogonu na pokretu

Najnovije vijesti koje izlaze na Nokia multimedijalnom čudovištu, N8, jest da se može koristiti kao računalo za pregledavanje datoteka na Flash pogonu ili nekom drugom telefonu poput Nokia C5. Mislim da je Nokia uobičajena inovacija kako bi donijela takvu elegantnu značajku svom Značajnom pametnom uređaju, N8. Pogledajte Youtube videozapis.

USB On-The-Go nije popularna značajka na mobilnom telefonu, iako ima bezbroj prednosti koje ćemo ovdje spomenuti. Kladim se da je možda niste vidjeli u upotrebi u stvarnom svijetu unatoč činjenici da nekoliko uređaja na tržištu zapravo može podržati. Vidite, obično se telefoni povezuju s Računalima putem USB donglea i ako podržavaju USB masovnu pohranu, računalo tada može vidjeti telefone kao obične flash pogone.

Sada neki telefoni - Nokia N8 uključiva - mogu preuzeti ulogu računala, a zatim možete priključiti USB bljesak voziti na telefon i pregledavati, kopirati, zalijepiti ili izbrisati datoteke na Flash pogonu bez potrebe za računalom. Ovo ne završava tamo; također možete povezati drugi telefon s Nokia N8 putem telefona USB postavke masovne pohrane, a vaš će N8 također vidjeti kao Flsah pogon za pregled svojih datoteka i strukture mapa. Samo gledaj videozapis.

U videu Nokia N8 služi za reprodukciju glazbe i videozapisa s USB memorijske kartice i Nokia C5.

USB On-The-Go je pravi značaj ubojice. Uklanja potrebu za računalom da posreduje za kopiranje datoteka između uređaja. Ostale značajke koje mogu biti mogućnost USB On-The-Goa uključuju spajanje obične tipkovnice računala ili vanjskog USB tvrdog diska na N8. Ako su to istinite onda su mogućnosti beskrajne. I naravno, ne mogu čekati N8 da dođe tako da ću kupiti jedan!

Također pročitajte: Apple kaže da nema prijemnog problema; to je samo signalne trake
Preporučeno
Ostavite Komentar