Glavni » general » Nokia Messaging: Kratak pregled

Nokia Messaging: Kratak pregled

general : Nokia Messaging: Kratak pregled

Nokia Messaging korisnicima s60 omogućuje brzo postavljanje, pristup i korištenje e-pošte na svojim Nokia uređajima putem usluge koja je optimizirana za mobilnu e-poštu. Aplikacija i usluga omogućuju korisnicima konfiguriranje do 10 računa e-pošte i podržava POP3, IMAP. Gmail, Yahoo, Hotmail i poslovni poslužitelji.

Kako radi
Prijavite se na mreži, a zatim preuzmite aplikaciju na svoj uređaj s60.

Tijekom prijave od vas će se tražiti da konfigurirate primarni račun e-pošte, kojemu možete kasnije dodati druge.

Kada konfigurirate, Nokia e-pošta služi kao push usluga, automatsko poništavanje nove e-pošte u vašu mobilnu slušalicu.

Sučelje je malo poliranije od ugrađene S60 klijenta e-pošte. Nažalost, kada se instalira, Nokia e-pošta radi kao zasebna aplikacija iz ugrađenog klijenta. To mi se nije svidjelo. To znači da moram pogledati na dva različita mjesta za moje poruke. Volio bih da zamjenjuje ugrađeni klijent.

Imala sam svoje Gmail i Yahoo račune za postavljanje i pokretanje ni u kojem trenutku. Također sam imao postavljanje račune za posao e-pošte. Mails su odbačene na neko vrijeme. Ali onda je došla mamurati ...

Dodatni korak u procesu preuzimanja e-pošte
Dulje vrijeme, poslužitelju Nokia e-pošte nije bilo moguće pristupiti. Pokušao sam ga administrirati na računalu i došlo je do pogreške da poslužitelj trenutačno nije dostupan. U tom razdoblju nisam mogao dohvatiti nove poruke.

To dovodi do samog razloga zašto osobno neću koristiti Nokia Messaging: uvodi dodatni korak u pronalaženju e-pošte. Sada, umjesto izravnog povezivanja s mojim poslužiteljem e-pošte, moram ovisiti o posredniku.

Također pročitajte: Novi propis za zabranu rada u Nigeriji: Pros i Cons

To znači da ne samo da moram računati na ISP / mobilnu mrežu i moj poslužitelj e-pošte biti na mreži, ali moram računati i na neku treću stranu - poslužitelj Nokia Messaging - da budem dostupan kako bih mogao primiti e-poštu,

Također moram podijeliti svoje podatke za prijavu e-pošte s ovom trećom stranom. Po mom mišljenju, samo su spojevi važni.

Zaključak
Siguran sam da će Nokia Messaging biti korisni od strane određenih skupova ljudi. Ali nazovi me pesimistom na ovom, ali nisam baš oduševljen. Ugrađeni klijent e-pošte na mom s60 uređaju dobro me obavještava o novim kritičnim porukama u vremenskom intervalu od 30 minuta. Ako mi moj posao iznenada ne zahtijeva primanje e-pošte u sekundi, nemam nikakve koristi za Nokia Messaging. Zasad.

Preporučeno
Ostavite Komentar