Glavni » general » Nokia Maps Da li M-commerce pravo

Nokia Maps Da li M-commerce pravo

general : Nokia Maps Da li M-commerce pravo

Napisao sam komad koji je davao prve dojmove o Nokia Maps 3.0 prije nekoliko dana. Otkrio sam aplikaciju prilično dobrom, ali nije dolazila s besplatnom dozvolom za vizualne i glasovne upute.

Navigacija za vožnju, pojam koji Nokia koristi za to, je vrhunska usluga koja zahtijeva pretplatu. Odlučio sam da, kako bi aplikaciji pružila pravedan pregled, trebala sam pokušati iznijeti Drive Navigation.

Srećom, Nokia Maps ima ugrađen izbornik koji korisnicima omogućuje pretplatu na slušalicu koju koristite. Pa, zaronila sam tamo i predstavljena sam s različitim pretplatničkim planovima i naknadama, kao i obrazac za unos podataka o kreditnoj kartici.

Za nekoliko sam trenutaka kupio 30-dnevnu licencu. Primio sam SMS prijem:

Također sam se odlučio za verziju e-pošte rečenice (koja sadrži više detalja).

Cijeli proces narudžbe bio je glatki i lagan. Impresivan. Mobilna trgovina, ako se izvrši ispravno kao u ovom slučaju, potaknut će više mobilnih korisnika da kupuju pravo na svojim uređajima.

30-dnevna pretplata košta samo N999.00, što je znatno manje nego što većina ljudi provodi mjesečno (u redu, u redu, ja govorim za sebe), a završila je manje od 5 minuta.

Usluge platnog prometa rješavala je tvrtka Tanla Oy s indijanskim podrijetlom koja nudi mobilnu mrežu od krađe do kraja, mobilnu zabavu, mobilno internet i mobilno oglašavanje.

Nakon što sam unio licencni kôd na odgovarajući izbornik na telefonu bio sam spreman ići:

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana stavljam Nokia Maps kroz svoje korake. Osim toga, učinit ću to isto s Garmapom za mobitel, koji sam također pisao o jučer.

Također pročitajte: Obratite pozornost na tu microSD karticu

Izgleda da ću se zabaviti neko vrijeme. Nadam se, neću se izgubiti nakon bilo koje aplikacije

Preporučeno
Ostavite Komentar