Glavni » general » Nokia karte dolaze na S40

Nokia karte dolaze na S40

general : Nokia karte dolaze na S40

SINGAPORE - Jedna od značajki novih S40 telefona koja je danas pokrenuta i koja zaslužuje dodatnu pozornost jest pružanje besplatnih Nokia karata, što omogućava mnogo širu paletu ljudi da iskoriste tu uslugu, bez nanošenja teških troškova za podatke. Ova nova usluga pruža značajan poticaj mogućnostima telefona serije 40, što dodatno zamućuje linije između pametnih telefona i značajnih telefona. Pročitajte pojedinosti.

Karte će se predinstalirati na Nokia C2-03 i njegove inačice, out-of-the-box, uključujući podatke karata za korisničku regiju. Korisnik ne mora preuzeti nikakve daljnje podatke da biste započeli.

Karte za seriju 40 se ne oslanjaju na GPS uređaj u telefonu, već, umjesto toga, triangulira položaj korisnika iz lokacija staničnih kula. To, zajedno s pametnim softverom za usmjeravanje, znači da Nokia Karte i dalje mogu davati upute za vozače.

Pregled zemljovida i putova planiranja može biti potpuno isključen. Online značajke poput pronalaženja vaše lokacije ili naprednog pretraživanja mogu se obaviti uz minimalnu upotrebu podataka - manje od 10 KB. Ako korisnici žele podijeliti svoju lokaciju, to mogu učiniti za cijenu pristupačne SMS poruke.

Dodatne karte mogu se učitati na memorijsku karticu, omogućujući dodanu mogućnost kada korisnici idu u inozemstvo. Nokia Karte trenutačno su dostupne za više od 100 zemalja. U Singapuru, primjerice, postoji 100% pokrivenost ulice i uključeno je četvrt milijuna zanimljivih mjesta.

Preporučeno
Ostavite Komentar