Glavni » general » Nokia Lumia 925 vodi: Windows Phone s klasom

Nokia Lumia 925 vodi: Windows Phone s klasom

general : Nokia Lumia 925 vodi: Windows Phone s klasom

Na LiveLumia stranci gdje je Lumia 625 otkriven, također sam dobio priliku igrati s Nokia Lumia 925 malo. Ako ste već svjesni mogućnosti Lumia 920, tada najprikladniji način opisivanja 925 je da su sposobnosti i mišići 920 u laganom, klasificiranom slučaju i uz neke dodatne funkcionalnosti. To je najjednostavnija definicija 925. Ovo je najistaknutiji i najcjenjeniji smartphone u sustavu Windows Phone, kaže Mister Mo. Imati pogled:

Umjesto zadanog polikarbonatnog potpisa Lumia klana, ovaj gospodin je uokviren elegantnim aluminijem s naglaskom na dizajnu koji je sveprisutan. Znam da sam se zakleo bogovima mobitela da je Nokia N9 bio lijep. Doista je bilo. No, Lumia 925 ima profinjenost na novu razinu, koja se nalazi uz HTC One i Apple iPhone u pogledu izgleda i dojma. Oh, šećer!

Kao i njegov stariji brat, Nokia Lumia 925 ima kameru od 8, 7 MP, no s objektivom od 6 elemenata, ovaj snapper izgleda sposoban. Tu je i optička stabilizacija slike (OIC) s poboljšanom izvedbom slabe svjetlosti. Dali smo leću brzo spin u zatvoreni party okruženju LiveLumia događaja, a ja sam bio wowed po svojoj jasnoći.

Provjerio sam softver telefona i radio Amber. U ruci, 925 je tanak i lagan. Jednostavno se osjeća dobro, čeznuće da se održi i dotakne, a ne pustiti.

Ono što vi gledate ovdje je 4, 5-inčni Windows Phone admiralski brod koji oozes klasa i okusa. Za one koji vole Windows Phone i uživaju u finijim okusima života, Nokia Lumia 925 je upravo vaša uličica.

Također pročitajte: Premještanje s Androidom, zaglavljeno na uređaju BlackBerry
Preporučeno
Ostavite Komentar