Glavni » general » Nokia pokreće Ovi Life Tools u Nigeriji

Nokia pokreće Ovi Life Tools u Nigeriji

general : Nokia pokreće Ovi Life Tools u Nigeriji

LAGOS, Nigerija - Nokia danas proširuje svoju uslugu Ovi Life Tools u Afriku, nakon uspješnih pokretanja u Indiji, Indoneziji i Kini. Usluga pretplate pruža korisnicima informacije o zdravlju, poljoprivredi, obrazovanju i zabavi te je osmišljena kako bi pomogla poboljšati kvalitetu života i prosperitet korisnika.

Usluga će u početku biti dostupna unaprijed instalirana na uređajima Nokia 2690 i Nokia C1-01. Radeći bez potrebe za ugovorom o podacima, usluga koristi SMS poruke kako bi korisnicima donijela svježe informacije, predstavivši sadržaj u bogatom grafičkom obliku i organiziranjem u mape putem softvera na uređajima. Usluga će biti dostupna na engleskom, Pidgin i Hausa.

Zdravstvena služba uključuje informacije i savjete o majci i djeci, zdravlju, fitnessu i bolestima. Korisnici mogu prilagoditi uslugu svojim potrebama unosom svog spola, dobi i ostalih relevantnih detalja. Usluga poljoprivrede omogućava pretplatnicima određivanje usjeva ili roba za koje su zainteresirani, njihovu lokaciju i željeni jezik za poruke. Učenje engleskog jezika može se osigurati u jednostavnim, srednjim i teškim razinama, prema korisničkom znanju. Zabavne usluge uključuju lokalne i internacionalne informacije o nogometu (personalizirane po omiljenom timu pretplatnika), glazbu, zabavne vijesti i šale.

Ovi Life Tools izvorno je lansiran prošle godine u Indiji i Indoneziji, a potom proširen na Kinu. Danas ima 6, 3 milijuna korisnika u tri zemlje. U Nigeriji će usluga biti ponuđena kroz dva najveća operatora zemlje, Zain / Airtel i Glo Mobile, po prihvatljivoj cijeni NGN250 (1, 25 €) mjesečno za poljoprivrednu uslugu i NGN200 (€ 1) mjesečno za sve ostale pretplate. Nigerija ima 140 milijuna stanovnika, od kojih je oko polovica pretplatnici mobilnih telefona. To je jedna od najbrže rastućih ekonomija u Africi.

Također pročitajte: stanje Android izvješća su ovdje za travanj 2016

Dieter May, voditeljica usluga mobilnih telefona tvrtke Nokia, izjavio je: "Gradimo na našoj predanosti iskazanom u Nokia svijetu kako bismo povezali sve ljude, uključujući sljedeću milijardu, jedinstveno smo postavljeni kako bismo uhvatili rastući potencijal na tržištima u nastajanju. Niti jedan drugi tržišni igrač nema doseg ili inovativne usluge koje se mogu učinkovito uvesti u tržišta u nastajanju. Pogledajmo gdje idemo odavde, gledaj ovaj prostor! "

Preporučeno
Ostavite Komentar