Glavni » general » Nokia uvodi mobilne karte za Nigeriju

Nokia uvodi mobilne karte za Nigeriju

general : Nokia uvodi mobilne karte za Nigeriju

Bio sam na putu kući nakon ureda prije dva dana kad sam naletjela na oglasnu ploču oglašavajući Nokia mobilne karte Nigerije.

Ovo je već davno, po mom mišljenju, s obzirom na činjenicu da Nokia ima veliko tržište ovdje u Nigeriji. Oduvijek sam smatrao da Nokia smanjuje značaj nigerijskog tržišta s nedostatkom podrške za zemlju na Nokia Maps.

Međutim, oglasna ploča je tvrdila da je Nokia Karte "Prva mobilna navigacija u Nigeriji". Ovo je sigurno neistinito. Mogu zanemariti najmanje dvije mobilne navigacijske aplikacije koje su ga pretvorile u Nigeriju prije Noki Maps: Garmap for Mobile (koji je pokrenut nekoliko tjedana kasnije ) i Ceaser MobyMap .

Ovo me podsjeća na Zainin pretjeran tvrdnju da su lansiranjem 3.5G na Zainu Gani "inaugurirali prvu 3.5G mrežu na kontinentu izvan Južne Afrike". Hajde, momci!

Ljudi iz Nokije trebali su napraviti malo istraživanja prije nego što takva podebljana potražnja bude ovakva. Ili su samo pokušavali zlostavljati svoj put kroz to?

Činjenica: Nokia Maps NIJE prva mobilna navigacija u Nigeriji. NIJE ni drugi.

Ta lažna tvrdnja na stranu, veselimo se pokušavanju Nokia Karata u stvarnom životu kako bismo vidjeli kako se ona izvodi. Do tada, ako imate više informacija o Nokia Karti, dobrodošli ste dijeliti u segmentu komentara.

Preporučeno
Ostavite Komentar