Glavni » general » Nokia E75 QWERTY klizač sada dostupan u Nigeriji

Nokia E75 QWERTY klizač sada dostupan u Nigeriji

general : Nokia E75 QWERTY klizač sada dostupan u Nigeriji

Nisam posebno ljubitelj klizača Symbian s60 v3-powered Nokia E75 QWERTY. Koliko ja vidim, to je novi telefon s datiranim specifikacijama i radi na operativnom sustavu sa datumom. Žao nam je Nokia.

Dayo čini se da je više suosjećajan prema E75. No, krzno je to činjenica da nema E90 (pravilan komunikator) pa ne može reći kakav lažni izgled. Da; Govori se ....

No, za dobrobit onih koji ne mogu čekati da se prenesu na nju, Nokia E75 QWERTY klizač sada je dostupan u Nigeriji, a prodaje se za oko N90, 000 (možete naručiti komad izravno iz mobilne telefonije Mobility Nigeria i bit će vam dostavljen besplatno, nazovite 08084391076). A ako trendovi tijekom vremena imaju bilo što, trebali bi znatno više koštati u Nokia trgovini na VI.

Zanimljivo je da stariji i zasigurno originalni Nokia E90 (vjerojatno posljednji od klanova komunikatora) košta između N5, 000 i N10 i 000 više, a dobit ćete bolju QWERTY tipkovnicu, više interne memorije i mnogo bolju kameru (nikad um računati od 3 megapiksela na E75). Da; Još nešto ...

Ta tvrdnja da je E75 decendant obitelji Communicator je šala. Pravo? Pravo? Netko, molim te, recite mi šalu ....

U redu, vratite se na temu, ako želite mnogo tanku i džepniju napravu od dvogodišnjeg komunikatora poput cigle i želite se također pohvaliti da koristite uređaj iz 2009, odmah nazovite 08084391076 kako biste postavili svoju narudžbu i uskoro ćete postati objekt zavisti od strane prijatelja i neprijatelja podjednako. Čimbenik "Transformatori" kao što se prebacujete iz moda slatkiša u QWERTY način rada, to će vam pomoći.

Također pročitajte: Lumia 950 i Lumia 950 XL sada su službeno dostupni u Nigeriji
Preporučeno
Ostavite Komentar