Glavni » recenzije » Nokia E71 pregled: hardver

Nokia E71 pregled: hardver

recenzije : Nokia E71 pregled: hardver

Brojevi specifikacija ukratko:
, S60 treće izdanje FP1 korisničko sučelje
, Cijela QWERTY tipkovnica
, Quad-band GSM, 3G s HSDPA-om
, Bluetooth, infracrvena, wi-Fi i USB povezivost.
, Fotoaparat s 3, 2 megapiksela, s QVGA video snimkom pri 15 fps.
, Izgrađen u engleskom rječniku
, Uredski paket, pregled i uređivanje.
, FM radio i još mnogo toga.

Nokia E71 svakodnevno je privlačan za oči. Uklonite ga i gledajte da privlači pažnju odmah. Imao sam E71 za gotovo tri mjeseca i nije prestao imati isti učinak na ljude svaki put kad ga izvadim.

E71 je lijepo i dobro osmišljenu slušalicu za poslovno orijentirani uređaj. To je potpuni odlazak od dosadnih i ružnih nacrta kojima smo navikli u ime uređaja usmjerenih na poslovanje. Materijal od nehrđajućeg čelika koji čini najveći dio tijela uređaja daje mu dodir klase. Prilikom dojma da ljudi prvi put vide to " Ovo mora biti vrlo skup telefon ".

Nokia E71 je bar-oblikovani QWERTY tumboard uređaj, nastavljajući dizajnersku tradiciju i E61 i E61i, iako manji, gladak i sexier od svojih starijih sestara. Veličina E71 je 114x57x10 mm i teži 127g.

E71 je snažan i vrlo džepni. Na prednjoj ploči nalazi se zaslon od 2, 35 inča, QWERTY tumom i prednja kamera za video pozive. Na lijevoj strani nalazi se infracrvena utičnica, utor za microSD memorijsku karticu i mikroUSB priključak. Na desnoj strani ćete naći 2, 5 mm audio priključak, tipku za glasnoću i glasovnu tipku. Na dnu uređaja nalazi se utičnica punjača i okretni lančanik, dok vrh uređaja upravlja gumbom za napajanje i roštiljem zvučnika. Konačno na leđima je fotoaparat od 3, 2 megapiksela sa LED bljeskalicom.

Također pročitajte: Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

E71 dolazi u dvije inačice boja: sivo čelik i bijeli čelik.

Vrlo sam impresioniran kvalitetnom gradnjom i zapanjujućim dizajnom E71. U drugoj etapi ovog pregleda, pogledat ću softversku stranu ovog uređaja.

Preporučeno
Ostavite Komentar