Glavni » general » Nokia E71 pregled (softver)

Nokia E71 pregled (softver)

general : Nokia E71 pregled (softver)

Softver je mudar, Nokia E71 pokreće Symbian s60 treće izdanje, značajka Pack 1. Implementacija Symbian OS na E71 je vrlo robustan i donosi neke nove inovacije na platformi S60.

Najprije možete pristupiti svojim kontaktima, upućivati ​​pozive i poslati SMS izravno sa zaslona stanby. Ovo je intuitivno koliko može. Kontakti, poruke i kalendarska okruženja također su ugađani da bi se olakšalo korištenje ovih značajki.

Druga stvar koja bi trebala zanimati poslovni korisnik jest rječnik koji dolazi unaprijed instaliran na E71. Iako ovo nije napredni rječnik, većini korisnika trebao bi biti dovoljan.

Zatim tu je romansa prebacivanje značajka koja omogućuje korisniku da stvori dva različita okruženja koja se mogu prebaciti po volji. Dva okruženja imat će različite skupove aplikacija. Primjerice, jedno okruženje može biti konfigurirano za poslovne aplikacije, dok ostale značajke aplikacije za zabavu.

Konačno, ostatak aplikacija na E71 prilično je standard za S60 i ne bi trebao biti čudan za one koji su već upoznati s platformom.

Preporučeno
Ostavite Komentar