Glavni » recenzije » Nokia E7 Communicator: Prva pojavljivanja

Nokia E7 Communicator: Prva pojavljivanja

recenzije : Nokia E7 Communicator: Prva pojavljivanja

Nokia E7 Communicator je 4-inčni zaslon, klizač QWERTY smartphone koji pokreće najnoviju iteraciju Symbian. Na prvi pogled, izgleda baš kao i svaki drugi pločasti uređaj, s izuzetno jasnim ClearBlack AMOLED zaslonom. Zaslon je također izrađen od Gorilla Glass - što znači da je otporan na ogrebotine.

Taj je zaslon stvarno dobar. Donosi jasne slike i svijetle boje, a crnci su crni kao i oni mogu dobiti. Sasvim prema formuli Nokia, čitljivost sunčeve svjetlosti je izvrsna (pogledajte usporedbu snimljenu ispod na jakoj sunčevoj svjetlosti).

Neposredno nakon što ste zaslijepili zaslonom (trebali biste pogledati film na njemu da biste dobili ideju), primijetite da ovo nije samo ploča, već uređaj koji može izvlačiti mali trik transformatora. Tu je klizač QWERTY tipkovnica.

Aluminijsko kućište već oduševljava cijelu klasu, ali kad gurate zaslon da biste otvorili uređaj u laptop načinu rada, predviđen je prekrasan mehanizam klizača i oduševljeni ste glatkom mamom na kojem se klizi.

A ta tipkovnica - napisala sam se danima, izbacivši članak nakon članaka, e-poštom nakon e-pošte, a to je samo vrhunska. Prošlo je neko vrijeme otkada sam imao Nokia E90, tako da je svaka usporedba koju napravim sada vjerojatno subjektivna. Međutim, neka se kaže da ova tipkovnica stijena. Osjeća se i radi dobro. Više o tome tijekom jedne od mojih detaljnijih recenzija dolaze kasnije.

Stražnja strana E7 je gotovo obična, osim kamere i zvučnika. Opet, stilski sve na putu, nešto što neće žaliti niti jedan poslovni korisnik, osobito vrhunski rukovoditelji.

Također pročitajte: Motorola Moto G Review: gotovo savršen telefon

Naravno, svugdje gdje sam otišao s Nokia E7, nikada nije uspio privući pažnju da takva kvaliteta gradi zaslužuje.

Već nekoliko dana imam Nokia E7, a ja ga stavljam u korak. Veličina ovog predmeta je čudo, s obzirom na čvrstu QWERTY tipkovnicu i sve dobre stvari koje se nalaze u njemu.

Poznato mi je područje, kao što sam koristio starijeg brata, N8, opsežno do danas. Ali - i velika "ali" za to - veliki i čvrsti 4-inčni zaslon čini sve izgleda bolje. Osim toga, robusna tipkovnica jednostavno transformira ono što N8 ima u srcu u moćniji mobilni alat za rad.

Ja ću biti u detalje kao što sam pregledati različite dijelove Nokia E7. Vjerujte mi, E7 će morati proći kroz isti roštilj kao i drugi prije nego što ga ima, a onda se možete sjetiti ili ne, to je uređaj za vas.

Nokia E7 @ testfreaks.com
Preporučeno
Ostavite Komentar