Glavni » general » Nokia E63 - prva pojavljivanja

Nokia E63 - prva pojavljivanja

general : Nokia E63 - prva pojavljivanja

Nokia E63 je više pristupačan rođak E71. Danas sam podigla slušalicu i odlučila predstaviti svoje prvo pojavljivanje ovog proračunskog smartphonea.

Blokiranje uređaja brzo je otkrilo zašto je telefon relativno jeftin. Kako bismo ga učinili pristupačnim, očito se nedostaju nekoliko bitnih stvari koje smo očekivali u prodajnom paketu pametnih telefona tvrtke Nokia, posebno njihovih korporativnih uređaja.

Nedostaje u akciji

Najprije na popisu je softverski CD koji se obično nalazi u prodajnom paketu pametnih telefona tvrtke Nokia. Sada je to došlo kao šok za mene. Budući da je ovo posljednja stvar koju očekujem izbačena iz prodajnog paketa. U slučaju da već nemate Nokia PC Suite instaliran na računalu i razmišljate o kupnji E63, možda ćete morati posuditi od nekog drugog tko ima kopiju.

Drugo, nedostaje USB podatkovni kabel. U 2009. godini to je neoprostivo, ali što onda očekujete od pametnog telefona u toj cjenovnoj kategoriji? Nešto je definitivno trebalo dati. Uzdah!

Sve o E63 usmjereno je prema smanjenju troškova. Sve. Vrhunski materijal koji se koristi za E71 bio je napušten za jeftiniji plastični materijal. Kućište E63 je sve plastično.

Nastavljajući ovu jeftinu temu, nema tipke za glasnoću i nema posebnog fotoaparata.

U redu. U redu. Ovo ne bi trebalo biti punopravni pregled telefona. To će doći nakon što sam imao dovoljno vremena za igranje s njom.

Pogledajte ovaj prostor za potpuni pregled i eventualno usporedni pregled između njega i E71.

Također pročitajte: Galaxy X mogao bi biti Samsungov prvi sklopivi smartphone
Preporučeno
Ostavite Komentar