Glavni » general » Nokia Dual SIM Promo; Slike s prezentacijom za Grand Prix

Nokia Dual SIM Promo; Slike s prezentacijom za Grand Prix

general : Nokia Dual SIM Promo;  Slike s prezentacijom za Grand Prix

Posljednji čovjek koji je stigao u Nokia Dual SIM promo, gospođica Onyinye Achigbi, vratio je dva automobila Hyundai Accent u nedavno zaključenom Nokia Dual SIM promo. Promo koji je započeo u studenom 2011. završio je u prosincu 2011. godine s 113 Nigerijanaca koji su bili predstavljeni novčanim nagradama u rasponu od N50.000 do N500, 000.

Gospođica Onyinye Achigbi, izvršna služba za korisnike u Airtel Nigeri, koja boravi u Abujiji; bio je sretan dobitnik velike nagrade dvaju Hyundai Accent automobila. Izrazila je zahvalnost Nokiji zbog pronalaženja vlasnika dvaju automobila. "Nisam vjerovao kad sam bio pozvan. Mislila sam da je to prijevara.

Pomoćnik ravnatelja, Nacionalno regulatorno povjerenstvo za lutrije, Abuja, g. Henry Uwadia; Dobitnica Grand Prize dva automobila, Onyinye Achigbi; General manager, Nokia West Africa, Chris Brown i državni dužnosnik Lagosove državne lutrije, gospođa Toyin Daramola na predstavljanju velike nagrade Nokia SIM Promo održanom jučer u Lagosu.
Onyinye Achigbi, velika nagrada Pobjednica 2 automobila Nokia Dual SIM promo pozira sa svojim dvama automobilima na Grand Prize Presentation održanoj u Lagos jučer.
Pomoćnik ravnatelja, Nacionalno regulatorno povjerenstvo za lutrije, Abuja, g. Henry Uwadie; G. Henry Uwadia; Veliki dobitnik dvaju automobila, Onyinye Achigbi i generalni direktor Nokia West Africa, Chris Brown na Grand Prix Presentation održanoj u Lagosu jučer.
Preporučeno
Ostavite Komentar