Glavni » general » Nokia poriče izvješća o tome kako se vraćaju na izradu mobitela

Nokia poriče izvješća o tome kako se vraćaju na izradu mobitela

general : Nokia poriče izvješća o tome kako se vraćaju na izradu mobitela

Prije otprilike tjedan dana, vijesti su se širile diljem interneta da će Nokia sljedećeg mjeseca vratiti zvuk pametnih telefona. Izdali su tabletu Nokia N1 samo pokrivajući dizajn i outsourcing prodajom / distribucijom u drugu tvrtku (Foxconn), za koju mislim da je pametan potez. Ugovor s tvrtkom Microsoft tvrdi da Nokia ne može prodati nikakve uređaje niti licencirati patente do trećeg tromjesečja 2016., pa su glasine priopćile kako će Nokia započeti s radom nakon što sporazum (s tvrtkom Microsoft) istekne s istragom i razvojem koji će biti prebačen u Kinu.

U kratkoj izjavi Nokia je slomila te glasine. Tako ide,

"Nokia bilježi nedavna izvješća o novostima tvrdeći da je tvrtka priopćila namjeru za proizvodnju potrošačkih slušalica iz istraživačko-razvojnog pogona u Kini. Ta su izvješća lažna i uključuju komentare koje su netočno pripisane izvršnoj mreži Nokia Networks.

Nokia ponavlja kako trenutačno nema planova za proizvodnju ili prodaju potrošačkih slušalica ".

Možda se žele usredotočiti na druge tehnologije, poslije svega što su upravo stekli Alcatel-Lucent. S druge strane, još uvijek ne računam mogućnost da Nokia ispusti mobilnu slušalicu 2016. godine.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar