Glavni » general » Ovdje je Nokia Browser 1.5

Ovdje je Nokia Browser 1.5

general : Ovdje je Nokia Browser 1.5

Nokia West Africa zadnji je dan održao konferenciju o talijanskom novom Nokia Browseru koji oblaže i optimizira web sadržaj kako biste brže mogli pregledavati i spremati troškove podataka. Evo nekoliko vitalnih informacija o ovom proizvodu.

Što je Nokia preglednik?
Nokia Browser je web preglednik dizajniran za spremanje novca i prilagođavanje web stranica na zaslonu uređaja. Nokia Browser obnavlja i optimizira web sadržaj vašeg uređaja, tako da možete brže pregledavati web i uštedjeti na troškovima podataka. Nokia preglednik ima 3 načina gledanja, tj. Stupac, prikaz stranice i prikaz računala

Kako mogu uštedjeti na troškovima podataka kada koristim Nokia Browser?
Nokia Browser dizajniran je kako bi vam uštedio novac na troškovima podataka. Nokia Browser sažima i optimizira web stranice za vaš uređaj za do 90% pa je manje prometa podataka.

Komprimirane stranice također osiguravaju do 4 puta veću brzinu drugih preglednika prilikom isporuke sadržaja na uređaj.

Što je kartica Istaknuta u pregledniku Nokia Browser?
Kartica Istaknuto sadrži veze (društvena mreža, Vijesti, Zabava, Informacije i web-aplikacije) koje vam Nokia preporučuje, kao što su lokalne web stranice i usluge.

Početne stranice preglednika Nokia pomažu potrošaču da pronađe najbolji sadržaj, sugerirajući lokalno relevantne veze za isporuku relevantnog sadržaja. U okviru istaknutih kartica, kartica WEB APP također pomaže u isporuci web-aplikacija potrošača koji se pokreću unutar preglednika, omogućujući potrošaču pristup informacijama kao on, ako je aplikacija bila na uređaju.

Prijeđite prstom u Nokia Browseru?
Usluga prelijevanja omogućuje potrošačima da uređaji s dodirnim dodacima prijeđu prstom udesno, ulijevo i dolje kako bi pristupili Favorites (prikazuje top stranice koje redovito posjećuju korisnik), Povijest (web stranice koje je nedavno posjetio korisnik) i značajke (sadržaj preporučen korisniku ) odjeljaka unutar Nokia Preglednika.

Također pročitajte: Fotografije: Moverickovi anđeli druže se uz Samsung Galaxy K zoom

Proxy poslužitelji brinu o kompresiji prije isporuke komprimiranog korisnog sadržaja korisnicima.

Izdanje 1.5 će uključivati ​​opcije kao što su:

Upravitelj preuzimanja
- Let's korisnici pregledavaju dok preuzimaju

- Podržava pauzu i nastavak za preuzimanja

Password Manager
- Uklanja potrebu unosa podataka svaki put kada korisnik posjeti web stranicu koja zahtijeva prijavu

Facebook poboljšanja
- Prijenos datoteka za dijeljenje fotografija
- Poboljšano prikazivanje
- Brže prijave

Ažurirano prijavljivanje alatne trake
- Jednostavna, intuitivna alatna traka
- Jednostavan klik za uobičajene aktivnosti

Kategorija traka: Jedan dodirnite pristup Opcijama, trenutnoj stranici, Favorites i Webu

Jedno polje za pretraživanje i web adresu, koja se također udvostručuje kao traka napretka

Pregled cijelog zaslona, ​​radi boljeg korisničkog doživljaja.

Kompatibilnost
Nokia preglednik kompatibilan je s telefonima s40 i zadan je za preglednike za C2-03, a dostupan je i putem zbirke mapa za uređaje kao što je C3-00.

Instalirajte Nokia preglednik
Ako Nokia preglednik nije unaprijed učitan u vašem uređaju, možete ga preuzeti iz Nokia trgovine ili browser.ovi.com/en na svom uređaju.

Preporučeno
Ostavite Komentar