Glavni » general » Nokia Astound pokrenut u SAD-u sa značajkama Symbian OS PR 2.0, ali ...

Nokia Astound pokrenut u SAD-u sa značajkama Symbian OS PR 2.0, ali ...

general : Nokia Astound pokrenut u SAD-u sa značajkama Symbian OS PR 2.0, ali ...

Nokia je pokrenula Astound na T-mobile mreži u SAD-u, ali to nema nikakve izravne posljedice za nas ovdje u Nigeriji, naravno. Osim toga, Astound - varijanta seksi C7 - pokreće se s novim preglednikom, portretom na ekranu QWERTY i podijeljenim zaslonom za zaslonski unos teksta. Oh, i tu je i SWYPE bačen u dobru mjeru. Znaš što to znači ... Ili što bi to trebalo značiti.

Da; Astound pokreće značajke značajno očekivanog ažuriranja PR2.0. Dakle, sve ostalo što je jednako, korisnici C7, N8 i E7 bi trebali uživati ​​s očekivanjem da je puno očekivano ažuriranje PR2.0 iza ugla.

Ali nemojte se još radovati; šala može biti na vama. Vidiš, Nokia je također priopćila da će veliko ažuriranje koje čekamo neće biti dostupno dok ga ne čekate - Ljeto. Nećemo dobiti te nove značajke do Ljeta! To je najkasnije krajem lipnja; zar ne?

Može li mi netko dati dobar razlog zašto se sadašnji Symbian ^ 3 korisnici ne bi trebali osjećati loše zbog ovoga? PR2.0 očigledno je spreman. Zašto bi Astound to dobio i ostatak Symbian ^ 3 rasponu nije?

Preporučeno
Ostavite Komentar