Glavni » general » Asus Asha ICE - Asha 500, Asha 502 i Asha 503 - pokrenuta u Nigeriji

Asus Asha ICE - Asha 500, Asha 502 i Asha 503 - pokrenuta u Nigeriji

general : Asus Asha ICE - Asha 500, Asha 502 i Asha 503 - pokrenuta u Nigeriji

Nokia novi Asha ICE raspon su telefoni koji izvode Asha OS koji dolaze uokvireni u glamuroznom i lijepom kristalnom sloju. Imaju novu jedinstvenu inovaciju poznatu kao slojeviti dizajn, postignuta pomoću tehnike "dual shot" koja je jedinstvena za Nokiju. Kombinira unutarnji sloj podebljane, svijetle boje okružene kristalno jasnom prozirnošću. Kombinacija dodaje osobit izgled na monobojni dizajn telefona, kao i trajnost.

Asha 500, Asha 502 i Asha 503 imaju sve ovo, a tijekom vikenda lansirali su se u Lagosu, Abuji, Beninu i Port Harcourtu.

Voditelj marketinga, Nokia West i Centralna Afrika, Deborah Shepard rekao je "novim uređajima:

"Uz nevjerojatan novi izgled, aso Asha ICE se može pohvaliti novim značajkama i aplikacijama koje će impresionirati naše klijente, kao što je nevjerojatna značajka prelijevanja koja ljudima omogućuje jednostavno slanje slika i jednostavno dijeljenje na društvenoj mreži jednostavnim pritiskom, njegove šarene varijante i što je najvažnije, njene priuštivosti. Po prvi put, WhatsApp će također biti dostupan platformama Asha Platform zajedno s drugim popularnim aplikacijama za chat i slanje poruka koje su već dostupne za Asha Platform uređaje, kao što su WeChat, Line, eBuddy i Nimbuzz.

Nokia Asha raspon je uveden u nigerijsko tržište u 2012 i od tada je doživio masivno prihvaćanje s dubokim prodorom na tržištu u zemlji. Nokia je nastavio proširivati ​​asortiman Asha s pametnim i šarenim uređajima ugrađenim u cool značajke i aplikacije koje privlače korisnike diljem zemlje.

Preporučeno
Ostavite Komentar