Glavni » general » Nokia najavljuje X7 - Extreme Entertainment

Nokia najavljuje X7 - Extreme Entertainment

general : Nokia najavljuje X7 - Extreme Entertainment

Nokia je najavio široko očekivani Nokia X7, svoj prvi 4-inčni zabavni smartphone. Izrađen od odvaženog stakla i bešavnog nehrđajućeg čelika, nudi jedinstven i trajni dizajn koji će se izdvojiti iz gomile. Nudeći sve prednosti najnovijeg Symbian operativnog sustava, Symbian Anna, to je brzo i dosljedno iskustvo iz pregledavanja weba kako bi se pomicalo kroz vašu glazbenu kolekciju. Pročitajte pojedinosti.

4-inčni, kapacitivni AMOLED zaslon nudi 16 milijuna boja i razlučivost od 640 x 360 piksela. I izrađen je od Corning Gorilla Glass, tako da se neće razbiti ako izgubite kontrolu tijekom vožnje oko Asfalta 5 HD.

Ovaj je uređaj namijenjen zabavi i koji uključuje medije koje sami izradite. 8-megapikselni fotoaparat s fokusom nudi 720p video snimak i dolazi s dvostrukom LED bljeskalicom. Nokia X7 dolazi s unaprijed instaliranom memorijskom karticom od 8 GB, s ugrađenom radnom memorijom do 350 MB. Može podržati MicroSD kartice do 32 GB.

Uređaj mjeri 119, 7 x 62, 8 x 11, 9 mm (razrjeđivač na rubovima) i teži 146 g. Ona nudi Pentaband 2G / 3G mrežnu povezivost i 802.11 b / g / n WiFi podršku. Nudi 3, 5 mm audio priključak za slušalice.

Baterija od 1200mAH je ocijenjena s do 450 sati čekanja i 4, 5 sati razgovora na 3G mreži - duže od GSM.

Nokia X7 dolazi s besplatnom navigacijom kroz i kroz vožnju kroz najnovije Ovi karte. Postoje poruke putem Nokia e-pošte i možete se povezati s Facebookom, Twitterom i RenRenom (u Kini) koristeći Nokia Social. Ona dolazi s Galaxy on Fire HD i Asphalt 5 HD predinstaliranim. I tu su tisuće sjajnih igara i aplikacija na Ovi trgovini.

Također pročitajte: Etisalat proširuje Easynet na redovite SIM-ove

Nokia X7 će biti dostupan u drugom tromjesečju 2011., a prije poreza i subvencija operatora košta 380 €.

Više slika i informacija na Nokia razgovorima.

Preporučeno
Ostavite Komentar