Glavni » general » Nokia najavljuje E6 QWERTY poslovni smartphone

Nokia najavljuje E6 QWERTY poslovni smartphone

general : Nokia najavljuje E6 QWERTY poslovni smartphone


Nokia je najavio Nokia E6, kompaktan QWERTY i dodirni uređaj namijenjen poslovnim i općim korisnicima koji trebaju obaviti stvari dok su u pokretu. Zauzet e-mailante se raduju - sada postoji novi poslovni uređaj Symbian koji možete upravljati jednostranim.

QWERTY i iskustvo dodira na uređaju Nokia E6 nude bržu navigaciju i rad više nego samo čisti dodir ili sustav samo tipkovnice. Iako iskusni korisnici mogu dobiti mnogo brži unos teksta s QWERTY tipkovnice nego što će ikada imati na zaslonu osjetljivom na dodir, mogućnost pokretanja aplikacija i odabira opcija putem zaslona osjetljivog na dodir često je brža od navigacije opcijama pomoću palčane ploče. To je najbolje od oba svijeta za zauzet e-poštu i statusno ažuriranje.

Zaslon je svijetli 2, 46 inčni LCD zaslon kapacitivnog zaslona koji nudi 16 milijuna boja i razlučivost od 640 x 480 piksela. Izrađen je od Corning Gorilla Glass za veliku izdržljivost.

Uređaj ima 8 GB interne memorije i podršku za MicroSD kartice do 32 GB. Baterija je uklonjiva Nokia BP-4L 1500mAH - ocijenjena do mjesec dana na stanju čekanja i 7h30m razgovora preko 3G - duže preko GSM veza. Kao što biste očekivali, nudi Pentaband 2G / 3G mrežnu podršku za svjetske putnike i WiFi povezivost preko 802.11 b / g / n. Tu je i Bluetooth 3.0 s podrškom za stereo slušalice.

Uređaj mjeri 115, 5 x 59 x 10, 5 mm i teži 133g. 8-megapikselni fotoaparat Full Focus (EDOF) ima dvostruku LED bljeskalicu, 2X digitalni zum (3X u video modu) i nudi HD 720p video snimak na 25fps.

Poput drugih Symbian telefona, Nokia E6 dolazi s besplatnom globalnom šetnjom i navigacijom putem najnovijih Ovi Karata. Ona također dolazi s besplatnim push e-pošte i IM, pod uvjetom da imate podatkovni plan. Najnoviji operativni sustav Symbian sada dolazi s pet kućnih zaslona, ​​poboljšanim preglednikom i redizajniranim sučeljem (ovdje je više informacija o Symbian Anna). Priloženi softver uključuje QuickOffice, World Traveler, JoikuSpot Premium i F-Secure Mobile Security. Više aplikacija može se preuzeti i instalirati putem Ovi trgovine.

Također pročitajte: iPod se vraća s prasak! Provjeri je

Za mnoge postojeće korisnike Nokia E71 i E72, Nokia E6 je nadogradnja koju su čekali. Oni sada dobivaju ekran veće rezolucije (četiri puta piksela), najnoviji operativni sustav Symbian, Symbian Anna, bolju podršku za Mail for Exchange, Microsoft Communicator Mobile, SharePoint i Office dokumente. Postoji mnogo više memorije, mnogo bolja povezanost i 8-megapikselni fotoaparat. Tu je i podrška za USB On-The-Go i AV-out za spajanje na televizor ili slušalice.

Očekuje se da će Nokia E6 biti isporučen u drugom tromjesečju 2011. - prije oporezivanja i subvencija košta 340 €. Sjevernoj Americi dostupnost se očekuje u trećem tromjesečju.

Više slika i informacija na Nokia razgovorima.

Preporučeno
Ostavite Komentar