Glavni » general » Nokia usvaja Windows Phone kao svoju primarnu platformu za pametne telefone

Nokia usvaja Windows Phone kao svoju primarnu platformu za pametne telefone

general : Nokia usvaja Windows Phone kao svoju primarnu platformu za pametne telefone

Otvoreno pismo glavnog direktora Stephena Elopa, Nokia i izvršni direktor tvrtke Steve Ballmer, Microsoft

GLOBAL - Danas u Londonu naše dvije tvrtke najavile su planove za široko strateško partnerstvo koje kombinira odgovarajuće snage naših tvrtki i gradi novi globalni mobilni ekosustav. Partnerstvo povećava našu mjeru, što će rezultirati značajnim pogodnostima za potrošače, programere, mobilne operatere i tvrtke širom svijeta. Oboje smo nevjerojatno uzbuđeni zbog putovanja na kojem smo zajedno.

Dok se razrađuju specifični detalji posla, evo kratkog sažetka onoga što radimo:

• Nokia će usvojiti Windows Phone kao svoju primarnu strategiju pametnih telefona, inovacije na vrhu platforme u područjima kao što su slikanje, gdje je Nokia vodeća na tržištu.

• Nokia će pomoći voziti i definirati budućnost sustava Windows Phone. Nokia će pridonijeti svojoj stručnosti na dizajnu hardvera, jezičnoj podršci i pomažu pri ususretvu Windows telefona na veći raspon cijena bodova, tržišnih segmenata i zemljopisnih područja.

• Nokia i Microsoft usko će surađivati ​​na razvoju, zajedničkim marketinškim inicijativama i zajedničkom razvojnom planu za usklađivanje budućeg razvoja mobilnih proizvoda.

• Bing će napajati Nokijine usluge pretraživanja na Nokia uređajima i uslugama, pružajući korisnicima pristup Bingovoj sposobnosti pretraživanja sljedeće generacije. Microsoft adCenter će pružati usluge oglašavanja na pretraživačkoj mreži na Nokia uređajima i uslugama.

Nokia Karte bit će ključni dio Microsoftovih usluga mapiranja. Na primjer, Karte bi se integrirale s Microsoftovim Bing pretraživačem i platformom za oglašavanje AdCenter kako bi stvorile jedinstveno iskustvo lokalnog pretraživanja i oglašavanja.

Također pročitajte: Snap pregled WhatsApp Messenger

• Opsežni Nokiaovi ugovori o naplati korisnika olakšat će potrošačima kupnju usluga Nokia Windows Phone u zemljama u kojima je kreditna kartica niska.

• Microsoft razvojni alati koristit će se za izradu aplikacija za pokretanje na Nokia Windows telefonima, omogućujući razvojnim programerima da jednostavno iskoriste globalni doseg ekosustava.

• Microsoft će i dalje ulagati u razvoj sustava Windows Phone i oblaka kako bi korisnici mogli više raditi s telefonom, svojim radom i osobnim životom.

• Nokiaov sadržaj i aplikacijska trgovina bit će integrirani s Microsoft Marketplace-om za uvjerljivije iskustvo potrošača.

Svatko od nas donosi nevjerojatnu imovinu na stol. Nokijina povijest inovacija u hardverskom prostoru, globalna hardverska ljestvica, snažna povijest kreiranja intelektualnog vlasništva i navigacijske imovine su beznačajni. Microsoft je lider u softveru i uslugama; nevjerojatna stručnost tvrtke u stvaranju platforme stvara priliku svojim milijardama klijenata i milijunima partnera kako bi dobili više od svojih uređaja.

Zajedno imamo neke od najcjenjenijih svjetskih marki, uključujući Windows, Office, Bing, Xbox Live, NAVTEQ i Nokia. Također imamo zajedničko razumijevanje onoga što je potrebno za izgradnju i održavanje mobilnog ekosustava, što uključuje cjelokupno iskustvo s uređaja na softver i aplikacije, usluge i tržište.

Danas se bitka kreće s jednog mobilnog uređaja na jedan od mobilnih ekosustava, a naše snage ovdje nadopunjuju. Ekosustavi napreduju kada dosegnu mjerilo, kada su potaknuti energijom i inovativnošću te kad pružaju prednosti i vrijednost svakoj osobi ili tvrtki koja sudjeluje. To je ono što stvaramo; ovo je naša vizija; ovo je posao kojim vozimo od danas naprijed.

Također pročitajte: Nema ažuriranja BB10; BlackBerry PlayBook je mrtav

Postoje i drugi mobilni ekosustavi. Mi ćemo ih poremetiti.

Bit će izazovi. Prebrodit ćemo ih.

Uspjeh zahtijeva brzinu. Bit ćemo brz.

Zajedno, vidimo priliku i imamo volju, sredstva i uspjeh.

Izvor


Moje misli

Nakon što je godinama koristio Symbian uređaje i nedavno koristio uređaj Windowsphone 7, mislim da je ovo utakmica koja se sastoji od neba. Ovo donosi najbolje od oba svijeta - Nokia ne bi bio samo drugi OEM proizvođača sustava Windows Phone, nego "pridonosi stručnosti na optimizaciji hardvera, jezičnoj podršci, prilagodbi softvera i pomaže pri donošenju Windows telefona na veći raspon cijena bodova, tržišnih segmenata i geografije " .

To također ukazuje na to da će Nokia Windows Phones imati više globalne podrške - uključujući i Nigeriju, budući da Nokia donosi širi raspon tržišta platformi.

Oprostite, molim vas, ali kada je prvi uređaj Nokia telefona s telefonom Nokia koji udara na tržište? I tako očajnički želim nadolazeći smartphone s čistim i elegantnim sučeljem, izvrsnom kamerom, izvrsnom kvalitetom zvuka, besplatnim kartama, vrhunskim preglednikom, WVGA zaslonom, kopiranjem i lijepljenjem, više zadataka i drugim vrhunskim značajkama.

Nokia, molimo vas da to dobro provedete. Molim. Ili vam neću oprostiti. Svima ostalima kažem: "Dobrodošli na Nokia Windows telefone ".

Preporučeno
Ostavite Komentar