Glavni » general » NoDo ovdje sada; WindowsPhone službeno dolazi za dva mjeseca

NoDo ovdje sada; WindowsPhone službeno dolazi za dva mjeseca

general : NoDo ovdje sada; WindowsPhone službeno dolazi za dva mjeseca


TechLoy izvještava da je Microsoft najavio da će Windows Phone 7 biti dostupan u Nigeriji ovog ljeta.

Iz izvješća:

Danas, Shina Oyetosho, arhitektica Microsoft Nigerije otkrila je da će Windows Phone 7 biti dostupan u Nigeriji u sljedeća dva mjeseca. Također je proveo dobar posao koji je predstavio Windows Phone 7 blogerima u Nigerijinom tehničkom prostoru i odgovorio na neka pitanja o mogućnostima i funkcionalnosti operacijskog sustava.

Ovo je dobra vijest za Windowsphone obožavatelje ovdje (i ja sam). Nadamo se da to znači i otvaranje tržnice Windowsphone i nigerijskim stanovnicima.

Ovom najavom, Windowsphone 7 može početi dobivati ​​službenu pokrivenost na Mobility Nigeria. Ako se sjećate da smo u siječnju implementirali politiku "nema pokrivenosti" za uređaje i platforme čiji proizvođači Nigeriji ne nude službenu podršku / priznanje.

Naravno, u partnerstvu između Nokia i Microsofta, bilo je neizbježno da će Microsoft u nekom trenutku računati s Nigerijom. Dobro je vidjeti da je to rano.

NoDo je ovdje; Je dobio moj HTC 7 Mozart ažuriran
Nakon otprilike dva tjedna provjere za "NoDo" ažuriranje na mom HTC 7 Mozartu, konačno sam dobio napomenu za ažuriranje danas. Proces je prošao glatko i sada imam Windowsphone OS verziju 7.0.7390.0 instaliran na uređaju.

Evo značajke koje se NoDo ažuriranje isporučuje na WindowsPhone uređaje;

 • Kopirajte i zalijepite . Tražili ste to - sada je ovdje. Jednostavno dodirnite riječ i povucite strelice da biste kopirali i zalijepili je na telefon. Možete kopirati tekst iz e-pošte, tekstualnih poruka, web stranica i dokumenata Office Mobile i zalijepiti ga bilo gdje možete upisati. Da biste saznali više, pogledajte Kopiraj i zalijepi.
 • Brže aplikacije i igre. Nitko ne voli čekati. Zato smo smanjili vrijeme potrebno za pokretanje i nastavak aplikacija i igara. To je sve dio našeg usredotočenja na dobivanje na ono što volite, lakše i brže.
 • Bolje pretraživanje tržišta. Pojednostavili smo pretraživanje tržišta kako bismo lakše pronašli određene aplikacije, igre ili glazbu. Pritisnite gumb Pretraživanje u odjeljku Aplikacije ili Igre na tržištu i vidjet ćete samo aplikacije ili igre u rezultatima. Pritisnite Pretraživanje u odjeljku Glazba na tržištu kako biste pretražili samo katalog glazbe.
 • Ostala poboljšanja na tržištu. Poboljšali smo stabilnost tržišta tijekom preuzimanja aplikacija. Također smo poboljšali doživljaj preuzimanja aplikacija većih od 20 megabajta, nadogradnjom s aplikacija za suđenje u plaćene aplikacije, kreditnom karticom s adresom izvan Sjedinjenih Država, dijeljenjem veza na aplikacije putem e-pošte, sortiranje Xbox LIVE igara do datuma objavljivanja, i stvaranje računa za Xbox LIVE iz igrališta za igre.
 • Wi-Fi poboljšanja . Sada prikazujemo vašu adresu za kontrolu pristupa medijima (MAC) telefona u Postavkama. (Možda ćete trebati ove informacije ako se pokušate povezati s Wi-Fi mrežom koja koristi filtriranje MAC adresa. Da biste saznali više, pogledajte Povezivanje s Wi-Fi mrežom.) Također smo uklonili ograničenje broja Wi- Fi profila koji možete pohraniti i smanjiti vrijeme potrebno za pokretanje telefona ako ste pohranili puno Wi-Fi profila.
 • Poboljšanja programa Outlook. Poboljšali smo iskustvo gledanja privitaka za iPhone fotografije koje primate s računa e-pošte koji nije baziran na Exchangeu (kao što je Google Mail, Hotmail ili Yahoo! Mail) koristeći Globalni popis adresa (GAL) prilikom spajanja na Exchange Server 2003 pomoću programa Exchange ActiveSync i rad s naznakama emitiranja e-pošte koji sadrže zagrade (na primjer, "David Alexander [Contoso]").
 • Poboljšanja poruka . Poboljšali smo iskustvo primanja poruka s multimedijskim porukama (MMS) ako vaš telefon koristi PIN zaključan SIM.
 • Facebook integracija. Poboljšali smo iskustvo sinkronizacije Facebook računa.
 • Poboljšanja fotoaparata. Poboljšali smo stabilnost prebacivanja između načina rada kamere i videozapisa.
 • Poboljšanja zvuka. Poboljšali smo iskustvo korištenja Bluetooth slušalica za upućivanje poziva tijekom reprodukcije glazbe ili videozapisa.
 • Ostala poboljšanja izvedbe. Ažuriranje ovog mjeseca također uključuje softver od nekoliko proizvođača telefona koji poboljšava performanse određenih modela. Naravno, ako nemate nekog od zahvaćenih modela, nećemo instalirati taj dio ažuriranja na telefonu.
Također pročitajte: Koristite li Instagram?

Bilo koji ljubitelj Windowsphone ovdje?

Preporučeno
Ostavite Komentar