Glavni » general » Ne iznenađuje, Android također preuzima tržište tableta

Ne iznenađuje, Android također preuzima tržište tableta

general : Ne iznenađuje, Android također preuzima tržište tableta

Prema IDC-u, Android sada ima 56, 5% svih tableta, iOS snage 39, 6% i Windows 1, 8%. Izvoli. Droid pobjeđuje, kao što sam rekao. Od ove točke nadalje dominantnost iOS-a u bilo kojem području mobilnog uređaja učinkovito je prekinuta. Apple je imala svoje 5 minuta slave i može se vratiti kao brand niša koji svi znaju da su oduvijek bili. Nitko, bez obzira koliko je moćan, može ostati zaključan i suočiti se s drugima uspješno u bilo kojem značajnom vremenskom razdoblju. Povijest nam govori da kada netko poduzme takve kampanje, treba li imati početni uspjeh, oni su kratkotrajni.

iOS je zatvoreni sustav na više načina. Ovdje imate OS koji je gurnuo samo jedan proizvođač protiv ostatka mobilnog svijeta. iOS je vodio tržište tableta jer je imao prvu prednost pokretača. Prvi pokretač u smislu revolucionarnog novog pristupa tabletima, a ne zato što je to bio prvi operativni sustav s tabletama.

Visokokvalitetna priroda Appleovih proizvoda uvijek je značila da nema nade da im dugo zapovijeda tržište. Prije nekoliko dana netko mi je još rekao da ne podcijenim Appleovu sposobnost da to napravim. Nasmijala sam se i otišla. Svatko tko razumije tržišne snage i ekonomiju zna da su brojevi na bazi piramide. Nikada na vrhu.

Također imajte na umu da američko tržište više nije moćno kao što je nekoć bilo u mobilnom. Sada je uglavnom zasićeno tržište. Trendovi se određuju negdje drugdje - na mjestima poput Kine, Indije, Brazila i naše Nigerije ovdje. To urotije nevolje za Apple, koji su bili vrlo usredotočeni na SAD, ovisno o subvencijama i mrežnim odnosima kako bi gurali svoje uređaje, osobito iPhone. Osim toga, stvarnost u novim toplim područjima mobitela je ta da visokokvalitetni uređaji ne oblikuju stvari. Uređaji s nižim cijenama rade. To je loša vijest za iOS.

Također pročitajte: Povijest se ponavlja - Fragmentacija od Symbian do Android

Ponovo potražite statistike. Vidite li taj veliki jaz između Android i iOS već? Zastrašujuće? Da. To se događa kada drugi igrači i redovite tržišne snage konačno okrene morske mijene - šetnju. Evo statističkih podataka opet u obliku lakšeg probavljanja:

  • Android: 56, 5%
  • iOS: 39, 6%
  • Windows: 1, 8%.

Android je, dakle, maksimalni vladar mobilnog krajolika koji vodi na tržištima pametnih telefona i tableta. Ponavljam, kažem ono što sam uvijek govorio: Ako i kada Apple mijenja igru, možda oni mogu osvojiti igru ​​brojeva za značajan vremenski period. Do tada ... ne mislim da su svi osim deluzionalnih navijačkih dječaka iznenadili da Android danas potpuno vlada mobilnom džunglom. Android pravila su vrhunska.

Preporučeno
Ostavite Komentar