Glavni » general » Nitko ne bi trebao ikada bljesnuti svoje uređaje kako bi primio ažuriranje softvera

Nitko ne bi trebao ikada bljesnuti svoje uređaje kako bi primio ažuriranje softvera

general : Nitko ne bi trebao ikada bljesnuti svoje uređaje kako bi primio ažuriranje softvera

Jučer je netko podnio žalbu zbog toga što još nije primio Android ICS ažuriranje na svom Samsung Galaxy S2 unatoč činjenici da je ažuriranje bilo gurnuto korisnicima širom svijeta. Naravno, nekoliko dobronamjernih geja stupalo je na rješavanje svog problema. To je smjer kojim mi je rješenje uzelo zabavno.

Treperi
Na kraju dana, rješenje gurnuto mu je da je mogao dobiti Ice Cream Sandwich na svom Galaxy S2 tako da ga treperi. To rješenje može poslužiti za geek, ali to je visoka narudžba za glavnog potrošača. Nije pogrešno da svaki bljesak udžbenik dolazi s odricanje od odgovornosti da ste sami, ako idete naprijed da bljesak vaš uređaj. Trepereći uređaj može se činiti jednostavnim za geeky / techie osobu, ali ne griješite o tome, daleko je od izravne do prosječne osobe.

Proizvođači trebaju osigurati da se ažuriranja softvera guraju tako da svatko dobije (i pravodobno) i nitko ne bi trebao ikada ići treperi put da ga dobije.

Mrzite Apple sve što vam se sviđa (ako ste takva osoba koja je sposobna za to), ali istina je rečeno, oni su jedini mobilni proizvođač koji je dobio ovaj softver ažurirati stvar blizu fine umjetnosti. Uzmite u obzir da, osim ako ste morali jailbreak vaš iPhone (u tom slučaju vi ste vjerojatno geek / techie opet), čak i stari iPhone 3GS će biti uzimajući iOS6. To je nevjerojatna podrška. Nijedan drugi proizvođač ne odustaje od toga.

Također pročitajte: Microsoft Lumia 535 specifikacije

Razumijem da drugi proizvođači često imaju više uređaja u svojoj postavi, ali Galaxy S2 bio je glavni uređaj. Iako je Samsung ažuriran, on se ne bi trebao dogoditi mjesecima nakon što je ažuriranje izdano, a uređaj ga još nije trebao primiti. Sjećam se da su neki korisnici Nokia E7 iskusili nešto slično s Belleovom ažuriranom kada je neko vrijeme bilo gurnuto. Službeno ažuriranje korisnicima je beskorisno ako ga ne dođe.

Nitko ne bi trebao biti gurnuo da bljesne svoje uređaje kako bi dobio ažuriranje softvera. Nitko.

Preporučeno
Ostavite Komentar