Glavni » general » Nema više mutnih mobilnih fotografija?

Nema više mutnih mobilnih fotografija?

general : Nema više mutnih mobilnih fotografija?

Recite mi da je kraj blizu nejasnih mobilnih fotografija, a sigurni ste da sam vam dao nešto za osmijeh.

Vidite, volim fotografiju, zapravo je ljubav riječ. Mislim da ako novac nije bio faktor, fotoaparat telefona bi bio prva stvar koju smatram prilikom odabira mobilnog uređaja.

Ne mogu podnijeti telefonske kamere koje pretvaraju živo biće u jednu od mačaka. Moj odgovor je uvijek "je li proizvođač stvarno morao uključiti kameru na ovaj uređaj?"

Ok, ovaj post nije o meni i mojoj ljubavi prema fotografiji, o novoj tehnologiji u bljesku.

Švicarska proizvođač elektronike STMicroelectronics izjavila je da ima rješenje za snimanje savršenih slika s mobilnim telefonom, pri slabom osvjetljenju. Ovo rješenje je nova vrsta čipa za upravljanje LED bljeskalicom.

Čip STCF04 proizveden je s super kondenzatorom, a STMicroelectronics navodi tvrdnju da će ovaj super kondenzator omogućiti telefonske bljeskalice na suparničke ksenonske bljeskove pronađene u ručnim fotoaparatima

Ovaj čip omogućuje bljeskalicu da stvara 40W rasprsnu svjetlost, što je stvarno veliko poboljšanje od 2W snage većine LED bljeskalica proizvodi. Ova dodatna snaga će proizvoditi bljeskalicu ekvivalentnu svjetlini na vanjskom sigurnosnom reflektoru.

STCF04 je lagan, mjeren 3 mm po strani i košta 1, 25 funti.

Moje mišljenje: Mislim da je ovo dovoljno mala i jeftiniji da se uklapaju u današnji telefon, čak i one u niskom proračunu.

Hoće li ovaj čip vidjeti rano usvajanje?

Je li to kraj zamagljenih slika i početak za bolje slike na mobitelu.

Samo ţelim vidjeti zapetljane kamere. Što ti je potrebno?

Također pročitajte: App Review: Isprobali smo Shazam Lite i dobro ...
Preporučeno
Ostavite Komentar